Neler Yeni

Cumhurbaşkanı Erdoğan: 2023’te Ay’a gideceğiz

lerensavasl

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,224
İsim
Eren Savaş
Oğlum siz ne kadar geri kafalısınız ya? Yazdığınız yorumları okudukça o kadar sinirlendim ki... Bunun gerçekleşeceğine inanmıyor olabilirsiniz. Ama yaptığımız veya yapmaya çalıştığımız şeylerle dalga geçemezsiniz! Bu kadar önemli bir açıklama alay konusu olmamalı. Hedeflerimize bakın bi ya! Hedeflerimize... Zaten 2023'te bu projenin başarılı olacağını sanmıyorum. Hatalar, düzeltmeler, yenilikler ve gelişmeler illa ki olacaktır. Ama ne kadar cahil yorumlarınız var ya? Bu önemli şeyi bile alay konusu yapabiliyorsunuz. Her şeyi yaptığınız gibi... Bu kadar GERÇEK ANLAMDA geri kafalı, akılsız, düşüncesiz, VASIFSIZ olmaktan vazgeçin. Bu açıklamalar sizin için değil. Sizin çocuklarınız ve onların çocukları için. Azıcık saygınız olsun.

Hudzell

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
21,526
İsim
Hakan
İlgilendiği Kategoriler
Mining, Trading, Kripto, Crack

firatbey

80+ Silver
Oğlum siz ne kadar geri kafalısınız ya? Yazdığınız yorumları okudukça o kadar sinirlendim ki... Bunun gerçekleşeceğine inanmıyor olabilirsiniz. Ama yaptığımız veya yapmaya çalıştığımız şeylerle dalga geçemezsiniz! Bu kadar önemli bir açıklama alay konusu olmamalı. Hedeflerimize bakın bi ya! Hedeflerimize... Zaten 2023'te bu projenin başarılı olacağını sanmıyorum. Hatalar, düzeltmeler, yenilikler ve gelişmeler illa ki olacaktır. Ama ne kadar cahil yorumlarınız var ya? Bu önemli şeyi bile alay konusu yapabiliyorsunuz. Her şeyi yaptığınız gibi... Bu kadar GERÇEK ANLAMDA geri kafalı, akılsız, düşüncesiz, VASIFSIZ olmaktan vazgeçin. Bu açıklamalar sizin için değil. Sizin çocuklarınız ve onların çocukları için. Azıcık saygınız olsun.

Vergiyle dalga geçen, kafa bulan insanlardan ne beklersin ki :D

Skyline R34

80+ Bronze
nasıl savunursanız savunun 38 milyon tl ile yetersiz altyapıyı bile kuramazsın

EmreBey52

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,197
İsim
EmreBey

lerensavasl

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,224
İsim
Eren Savaş
Vergiyle dalga geçen, kafa bulan insanlardan ne beklersin ki :D
Adamın biri demiş ki PC parçası üretmiyoruz daha. Vizyonsuzsun vizyonsuz. Günde 15 saat bilgisayarda LoL oynayan çocuğun yaptığı yorum o kadar sinir etti ki beni.

firatbey

80+ Silver
Adamın biri demiş ki PC parçası üretmiyoruz daha. Vizyonsuzsun vizyonsuz. Günde 15 saat bilgisayarda LoL oynayan çocuğun yaptığı yorum o kadar sinir etti ki beni.

Diyorum ya işte tek vasfı burada konu açılınca ''vErgi vR EHEHeıuehHE'' yazmak olan insanlardan başka nasıl bir yorum bekleyebilirsin ki hocam hiç anasına babasına dedesine ninesine bu ülkenin nereden nereye geldiğini sormuyorlar demek ki.

Skyline R34

80+ Bronze

Enver Paşa

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
13,223
İsim
Stanker
İlgilendiği Kategoriler