Yiğithan 80+ Katılım 23 Mart 2020 Mesajlar 84 Dahası Reaksiyon skoru 37 İsim Yiğithan ÇUKA 3 Mayıs 2020 #1 Arkadaşlar csgo r6 pugb felan oynucam genellikle fps oyunu videoda adam bole oyunlar oynicaksanız düz alın diyodu sizce
Arkadaşlar csgo r6 pugb felan oynucam genellikle fps oyunu videoda adam bole oyunlar oynicaksanız düz alın diyodu sizce
L LastShot 80+ Silver Katılım 25 Mart 2020 Mesajlar 4,890 Dahası Reaksiyon skoru 3,290 İsim Berk Esenli 3 Mayıs 2020 #2 Yiğithan yazmış: Arkadaşlar csgo r6 pugb felan oynucam genellikle fps oyunu videoda adam bole oyunlar oynicaksanız düz alın diyodu sizce Devamı için tıklayın... Bence aoc 24g2u al düz yani.Harika bir monitör ben bu zamana kadar ne kullanmışım diyorum gerçekten çok iyi
Yiğithan yazmış: Arkadaşlar csgo r6 pugb felan oynucam genellikle fps oyunu videoda adam bole oyunlar oynicaksanız düz alın diyodu sizce Devamı için tıklayın... Bence aoc 24g2u al düz yani.Harika bir monitör ben bu zamana kadar ne kullanmışım diyorum gerçekten çok iyi
Yiğithan 80+ Katılım 23 Mart 2020 Mesajlar 84 Dahası Reaksiyon skoru 37 İsim Yiğithan ÇUKA 3 Mayıs 2020 Konu Sahibi Konu Sahibi #3 LastShot yazmış: Bence aoc 24g2u al düz yani.Harika bir monitör ben bu zamana kadar ne kullanmışım diyorum gerçekten çok iyi Devamı için tıklayın... Knk düzmu kavisliji diye sordum
LastShot yazmış: Bence aoc 24g2u al düz yani.Harika bir monitör ben bu zamana kadar ne kullanmışım diyorum gerçekten çok iyi Devamı için tıklayın... Knk düzmu kavisliji diye sordum
Utku Aydın 80+ Silver Katılım 23 Mart 2020 Mesajlar 2,764 Dahası Reaksiyon skoru 2,374 Konum Balıkesir İsim Utku 3 Mayıs 2020 #4 Bence de düz al.
Conker01 80+ Katılım 2 Mayıs 2020 Mesajlar 4 Dahası Reaksiyon skoru 1 İsim Efe Atlıhan 3 Mayıs 2020 #5 FPS oyunları için düz daha mantıklı.
Yiğithan 80+ Katılım 23 Mart 2020 Mesajlar 84 Dahası Reaksiyon skoru 37 İsim Yiğithan ÇUKA 3 Mayıs 2020 Konu Sahibi Konu Sahibi #6 Conker01 yazmış: FPS oyunları için düz daha mantıklı. Devamı için tıklayın... Eyw Mesaj otomatik birleştirildi: 3 Mayıs 2020 utkuaydin12 yazmış: Bence de düz al. Devamı için tıklayın... Eyw
Conker01 yazmış: FPS oyunları için düz daha mantıklı. Devamı için tıklayın... Eyw Mesaj otomatik birleştirildi: 3 Mayıs 2020 utkuaydin12 yazmış: Bence de düz al. Devamı için tıklayın... Eyw
Rennes 80+ Gold Katılım 25 Mart 2020 Mesajlar 8,942 Dahası Reaksiyon skoru 12,138 Konum Rivya'lı ama Kaer Morhen İsim Umut Dağ 3 Mayıs 2020 #7 Yiğithan yazmış: Knk düzmu kavisliji diye sordum Devamı için tıklayın... Kavisli daha iyi olur hocam görüş açınızı kaplayarak sizi oyunun atmosferine daya iyi alıştırır ve daha iyi bir görüş açısı sağlar.
Yiğithan yazmış: Knk düzmu kavisliji diye sordum Devamı için tıklayın... Kavisli daha iyi olur hocam görüş açınızı kaplayarak sizi oyunun atmosferine daya iyi alıştırır ve daha iyi bir görüş açısı sağlar.
Beyfendiiii6 80+ Titanium Katılım 6 Nisan 2020 Mesajlar 22,190 Dahası Reaksiyon skoru 17,512 İsim Batuhan ege 3 Mayıs 2020 #8 Fps oyunlari icin duz almak daha mantikli
L LastShot 80+ Silver Katılım 25 Mart 2020 Mesajlar 4,890 Dahası Reaksiyon skoru 3,290 İsim Berk Esenli 3 Mayıs 2020 #9 Yiğithan yazmış: Knk düzmu kavisliji diye sordum Devamı için tıklayın... İşte düz dedim ya ben de Monitör olarak da tavsiyemi söyledim.
Yiğithan yazmış: Knk düzmu kavisliji diye sordum Devamı için tıklayın... İşte düz dedim ya ben de Monitör olarak da tavsiyemi söyledim.
Yiğithan 80+ Katılım 23 Mart 2020 Mesajlar 84 Dahası Reaksiyon skoru 37 İsim Yiğithan ÇUKA 3 Mayıs 2020 Konu Sahibi Konu Sahibi #10 LastShot yazmış: İşte düz dedim ya ben de Monitör olarak da tavsiyemi söyledim. Devamı için tıklayın... Sağol kanka
LastShot yazmış: İşte düz dedim ya ben de Monitör olarak da tavsiyemi söyledim. Devamı için tıklayın... Sağol kanka
beritankorkusuz 80+ Silver Katılım 26 Mart 2020 Mesajlar 3,113 3 Mayıs 2020 #11 Yiğithan yazmış: Arkadaşlar csgo r6 pugb felan oynucam genellikle fps oyunu videoda adam bole oyunlar oynicaksanız düz alın diyodu sizce Devamı için tıklayın... Fps oyunları için düz almak daha mantıklı,ki ilk kez kavisliye geçince alışman zor olur
Yiğithan yazmış: Arkadaşlar csgo r6 pugb felan oynucam genellikle fps oyunu videoda adam bole oyunlar oynicaksanız düz alın diyodu sizce Devamı için tıklayın... Fps oyunları için düz almak daha mantıklı,ki ilk kez kavisliye geçince alışman zor olur