akan
80+ Bronze
Ben toplayamam toplarsa @Abdullah Hacıgül toplar.Bir şey sorucam sen bi toplayabilir misin ucuz sistem?
Ben toplayamam toplarsa @Abdullah Hacıgül toplar.Bir şey sorucam sen bi toplayabilir misin ucuz sistem?
Toplayacak gibi durmuyor Abdullah abi.Keşke sistemden sonra direk toplasaydı yine güzel bir zamandı fakat şimdi çok geç kaldıBen toplayamam toplarsa @Abdullah Hacıgül toplar.
Aslında incehesap indirimleri çok iyi oluyor, oradan güzel sistemler çıkar ama beklemesi ayrı dert, her hafta istediğin parçanın gelmesi ayrı dertToplayacak gibi durmuyor Abdullah abi.Keşke sistemden sonra direk toplasaydı yine güzel bir zamandı fakat şimdi çok geç kaldı
Valla bitcoin batırdı ortalığı e şimdi azaldı ama fiyatlar farklı valla çok sıkıntıAslında incehesap indirimleri çok iyi oluyor, oradan güzel sistemler çıkar ama beklemesi ayrı dert, her hafta istediğin parçanın gelmesi ayrı dert
Bitcoinden çok üretim sıkıntılı, Samsung gibi dev markaların fabrikaları kapalı.Valla bitcoin batırdı ortalığı e şimdi azaldı ama fiyatlar farklı valla çok sıkıntı
Değilsistem iyi
hocam benim için çok iyi gayet iyi iş görceğini düşünüyorumBitcoinden çok üretim sıkıntılı, Samsung gibi dev markaların fabrikaları kapalı.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Değil
Peki 1650 gibi felan alt düzey kartlar ne olur piyasa 2.el ile dolacak ve 0 bulunamayacak eğer üretimi yoksaBitcoinden çok üretim sıkıntılı, Samsung gibi dev markaların fabrikaları kapalı.
Değil
Pahalı, bana göre pahalı. Ayrıca arkadaşların da yazdığı gibi bazı parçalar sıkıntılı. Gamegarajdan güzel sistem alabilirsin bunun yerine.Sistemin iyi olmama sebebini söylermisin
Pek 1650 alan yok şu an piyasada, ayrıca 2.el ile dolmaz. Yakında aşılar vurulsun üretimler başlasın olacak durum.Peki 1650 gibi felan alt düzey kartlar ne olur piyasa 2.el ile dolacak ve 0 bulunamayacak eğer üretimi yoksa
şuan çok emin birşekilde söyleyebilirim ki yani direk 1650 değil o seviyedeki kartlar felan.10 kişi sistem alıyorsa 3-4 kişi o civarda pc topluyor gayet de alan varPahalı, bana göre pahalı. Ayrıca arkadaşların da yazdığı gibi bazı parçalar sıkıntılı. Gamegarajdan güzel sistem alabilirsin bunun yerine.
Pek 1650 alan yok şu an piyasada, ayrıca 2.el ile dolmaz. Yakında aşılar vurulsun üretimler başlasın olacak durum.
Piyasa hakkinda bilginiz olmayip "Abdullah Abi daha iyi yapti" diye dolasmayin lutfen etrafta.Ben toplayamam toplarsa @Abdullah Hacıgül toplar
Alan varsa stoklar niye tükenmiyor?şuan çok emin birşekilde söyleyebilirim ki yani direk 1650 değil o seviyedeki kartlar felan.10 kişi sistem alıyorsa 3-4 kişi o civarda pc topluyor gayet de alan var
Dostum ben de toplarım ama itopyadan gidip indirim isteyemem.Piyasa hakkinda bilginiz olmayip "Abdullah Abi daha iyi yapti" diye dolasmayin lutfen etrafta.
Yoksa bende biliyorum akakçeye girip en ucuz parçaları bulup ctrl+v yapmayıPiyasa hakkinda bilginiz olmayip "Abdullah Abi daha iyi yapti" diye dolasmayin lutfen etrafta.