Neler Yeni

CYBER-5500XT sistemde darboğaz olur mu?

akan

80+ Bronze
Toplayacak gibi durmuyor Abdullah abi.Keşke sistemden sonra direk toplasaydı yine güzel bir zamandı fakat şimdi çok geç kaldı
Aslında incehesap indirimleri çok iyi oluyor, oradan güzel sistemler çıkar ama beklemesi ayrı dert, her hafta istediğin parçanın gelmesi ayrı dert :D

Dahası  
Reaksiyon skoru
153
İsim
Mert Zortlu
Aslında incehesap indirimleri çok iyi oluyor, oradan güzel sistemler çıkar ama beklemesi ayrı dert, her hafta istediğin parçanın gelmesi ayrı dert :D
Valla bitcoin batırdı ortalığı e şimdi azaldı ama fiyatlar farklı valla çok sıkıntı

• Beğen
Reaksiyonlar: akan

aglamican

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
45
İsim
Ege Hüseyin Hasret
sistem iyi

• Üzgün

aglamican

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
45
İsim
Ege Hüseyin Hasret
Bitcoinden çok üretim sıkıntılı, Samsung gibi dev markaların fabrikaları kapalı.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Değil :(
hocam benim için çok iyi gayet iyi iş görceğini düşünüyorum

• Beğen

Concevt

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
135
İsim
Berkay Burak Çifci
Bitcoinden çok üretim sıkıntılı, Samsung gibi dev markaların fabrikaları kapalı.

Sistemin iyi olmama sebebini söylermisin

Dahası  
Reaksiyon skoru
153
İsim
Mert Zortlu

Peki 1650 gibi felan alt düzey kartlar ne olur piyasa 2.el ile dolacak ve 0 bulunamayacak eğer üretimi yoksa

akan

80+ Bronze
Sistemin iyi olmama sebebini söylermisin
Pahalı, bana göre pahalı. Ayrıca arkadaşların da yazdığı gibi bazı parçalar sıkıntılı. Gamegarajdan güzel sistem alabilirsin bunun yerine.

Peki 1650 gibi felan alt düzey kartlar ne olur piyasa 2.el ile dolacak ve 0 bulunamayacak eğer üretimi yoksa
Pek 1650 alan yok şu an piyasada, ayrıca 2.el ile dolmaz. Yakında aşılar vurulsun üretimler başlasın olacak durum.

Dahası  
Reaksiyon skoru
153
İsim
Mert Zortlu
Pahalı, bana göre pahalı. Ayrıca arkadaşların da yazdığı gibi bazı parçalar sıkıntılı. Gamegarajdan güzel sistem alabilirsin bunun yerine.

Pek 1650 alan yok şu an piyasada, ayrıca 2.el ile dolmaz. Yakında aşılar vurulsun üretimler başlasın olacak durum.
şuan çok emin birşekilde söyleyebilirim ki yani direk 1650 değil o seviyedeki kartlar felan.10 kişi sistem alıyorsa 3-4 kişi o civarda pc topluyor gayet de alan var

akan

80+ Bronze
şuan çok emin birşekilde söyleyebilirim ki yani direk 1650 değil o seviyedeki kartlar felan.10 kişi sistem alıyorsa 3-4 kişi o civarda pc topluyor gayet de alan var
Alan varsa stoklar niye tükenmiyor?

Piyasa hakkinda bilginiz olmayip "Abdullah Abi daha iyi yapti" diye dolasmayin lutfen etrafta.
Dostum ben de toplarım ama itopyadan gidip indirim isteyemem.

O adam gidip dip fiyat alıyor firmalarla anlaşıyor, ben 4000e toplarken o adam 3700-3800e topluyor.

Piyasa hakkinda bilginiz olmayip "Abdullah Abi daha iyi yapti" diye dolasmayin lutfen etrafta.
Yoksa bende biliyorum akakçeye girip en ucuz parçaları bulup ctrl+v yapmayı 😉

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,016,184
Üyeler
160,971
Son üye
YigitAkbulut
Top Bottom