Neler Yeni

Cyberpunk 2077 İçin Bu sistem idare eder mi ?

Kaan ÇABUK

80+ Titanium
En İyi Cevap
1
onun için testi özel fan ayarıyla yapmak zorunda kalıyorum. neyse.
Mesaj otomatik birleştirildi:

bi de bu radeon ayarlarının otomatik oc modu var. oradan yapınca 1370mhz'e kadar çıkıyor. oradan yapmak mı daha güvenli yoksa kendimiz ayrı bir ayar yaparak mı ? mesela voltaj ayarları mevcut kalmalı mı falan filan kısacası kartın tüm teknik ayarları.
Kendin yap bence.

Dahası  
Reaksiyon skoru
209
İsim
Tolga Yalçın
Kullanacakları oyun motoruna bağlı biraz aslında, Witcher 3'teki gibi başarılı olurlarsa rahat oynarsın ama örnek olarak Ubisoft'un oyunları gibi başarısız olurlarsa RTX 3090'ı olan adam bile ayar kısmak zorunda kalır. Assassin’s Creed Syndicate ve bilimum ubisoft oyunlarını oynayanlar dediğime hak verecektir.

leroxy

80+ Platinum
En İyi Cevap
24
Dahası  
Reaksiyon skoru
17,920
İsim
Alp
İlgilendiği Kategoriler
İnternet Hizmetleri - Yayın Servisleri - Riot Games
Kullanacakları oyun motoruna bağlı biraz aslında, Witcher 3'teki gibi başarılı olurlarsa rahat oynarsın ama örnek olarak Ubisoft'un oyunları gibi başarısız olurlarsa RTX 3090'ı olan adam bile ayar kısmak zorunda kalır. Assassin’s Creed Syndicate ve bilimum ubisoft oyunlarını oynayanlar dediğime hak verecektir.
ubisoft özellikle assassin's creed'i. oyunu daha test falan yapmadan yayınlamıştı herhalde. birsürü bug çıkmıştı yanlış hatırlamıyorsam. hangi ac serisiydi o ya ?

samet4747

80+ Platinum
ASUS B450M DRAGON
RYZEN 5 3500X MPK
ASUS ROG STRIX RX570 8GB OC
GSKILL RIPJAWS 8GB / Yakında 16 yapacağım
GIGABYTE 240GB SATA SSD / Eskisinin İadesi Gelince ekstra olarak 500GB A2000 Alacağım.
Bu Sistemle Oynatır mı ?
Minimum Sistem Gereksinimlerinin Üstünde Mi ?
Önerilen Sistem Gereksinimlerini Karşılıyor Mu ?
ama işler cyberpunkun beklediği gibi gitmedi

Dahası  
Reaksiyon skoru
209
İsim
Tolga Yalçın
ubisoft özellikle assassin's creed'i. oyunu daha test falan yapmadan yayınlamıştı herhalde. birsürü bug çıkmıştı yanlış hatırlamıyorsam. hangi ac serisiydi o ya ?
Ubisoft bunu her AC oyununda yapmayı başarıyor ama sanırım bahsettiğin oyun Unity olması lazım bayağı olay olmuştu diye hatırlıyorum 😃

leroxy

80+ Platinum
En İyi Cevap
24
Dahası  
Reaksiyon skoru
17,920
İsim
Alp
İlgilendiği Kategoriler
assassin's creed unity. adamlar oyunu daha tamamlamadan yayına çıkartınca oynanmaz hale gelmişti. pü.

Hocam

80+ Bronze
@xKaanCKx ama bu test diye olan ısınması değil. daha benchmark testi sonuçlanmadan 80 dereceleri görüyor. sistem kendini kapatıyor. 1-2 dk açılmıyor sonra otomatik kendisi açılıyor. anlayamadım.
O zaman sıkıntı vardır ekran kartında kapanmaması lazım

leroxy

80+ Platinum
En İyi Cevap
24
Dahası  
Reaksiyon skoru
17,920
İsim
Alp
İlgilendiği Kategoriler
Ubisoft bunu her AC oyununda yapmayı başarıyor ama sanırım bahsettiğin oyun Unity olması lazım bayağı olay olmuştu diye hatırlıyorum 😃
evet evet o. adam haritanın altına düşüyor takılıyo çıkamıyor sonra hop aç kapa abi sinir.

$ilent

80+ Titanium
En İyi Cevap
2
ASUS B450M DRAGON
RYZEN 5 3500X MPK
ASUS ROG STRIX RX570 8GB OC
GSKILL RIPJAWS 8GB / Yakında 16 yapacağım
GIGABYTE 240GB SATA SSD / Eskisinin İadesi Gelince ekstra olarak 500GB A2000 Alacağım.
Bu Sistemle Oynatır mı ?
Minimum Sistem Gereksinimlerinin Üstünde Mi ?
Önerilen Sistem Gereksinimlerini Karşılıyor Mu ?

Minimum sistem gereksinimlerinin üstünde yani akıcı oynarsın.

leroxy

80+ Platinum
En İyi Cevap
24
Dahası  
Reaksiyon skoru
17,920
İsim
Alp
İlgilendiği Kategoriler
O zaman sıkıntı vardır ekran kartında kapanmaması lazım
ama şöyle bir şey var. ben bu durumu sadece afterburner üzerinden oc yaptığım zaman yaşıyorum. normal ayarlarda böyle bir şey olmuyor ama yine de ısınıyor bayağı bi. rekor 12 dakika. 12 dakika boyunca max 81 derecede çalıştı. hiç de kapanmadı.

Hocam

80+ Bronze
ama şöyle bir şey var. ben bu durumu sadece afterburner üzerinden oc yaptığım zaman yaşıyorum. normal ayarlarda böyle bir şey olmuyor ama yine de ısınıyor bayağı bi. rekor 12 dakika. 12 dakika boyunca max 81 derecede çalıştı. hiç de kapanmadı.
He oc varsa sıkıntı yok
Ama normal ayarlardayken kapanıyorsa
Sıkıntılıdır

leroxy

80+ Platinum
En İyi Cevap
24
Dahası  
Reaksiyon skoru
17,920
İsim
Alp
İlgilendiği Kategoriler
Minimum sistem gereksinimlerinin üstünde yani akıcı oynarsın.
bu oyun ne kadar olacak belli mi diye soracakken çüş. 400-500 lira ne lan. hayallerim yıkıldı be.
Mesaj otomatik birleştirildi:

bu oyun ne kadar olacak belli mi diye soracakken çüş. 400-500 lira ne lan. hayallerim yıkıldı be.
o paraya neler neler yaparım dicem de tr şartları izin vermiyor.

Top Bottom