- En İyi Cevap
- 5
- Reaksiyon skoru
- 20,744
Adam söyledi diye uyandınız. Kolonya olmasa ruhunuz duymayacak. Üstte belirttim. Şu an kartta para yok. Sebebi bu boş palavra kısıtlamalar.
Yaz beni kenaraAdam söyledi diye uyandınız. Kolonya olmasa ruhunuz duymayacak. Üstte belirttim. Şu an kartta para yok. Sebebi bu boş palavra kısıtlamalar.
Konuyu sen hortlattın uyarıyı sen yicenHızlı davranın sizde kocum neyse uyarımızı yiyelim bunun şerefine @Vesemir @Kamina
Alıntıyı görüntüle
Adam söyledi diye uyandık tabi başka nasıl uyancazAdam söyledi diye uyandınız. Kolonya olmasa ruhunuz duymayacak. Üstte belirttim. Şu an kartta para yok. Sebebi bu boş palavra kısıtlamalar.
Biliyorum. 20TL iyi para 1 uyarı ne kiKonuyu sen hortlattın uyarıyı sen yicen
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Adam söyledi diye uyandık tabi başka nasıl uyancaz![]()
Ben korkması için söylemiştim paraya ihtiyacım var gibi mi duruyorHızlı davranın sizde kocum neyse uyarımızı yiyelim bunun şerefine @Vesemir @Kamina
Alıntıyı görüntüle
Kim beleş para istemez kiBen korkması için söylemiştim paraya ihtiyacım var gibi mi duruyor![]()
Bizde suç bi' firma güzel bir oyun yaptı diye o kadar heveslendikALLAH KAHRETSİN LAN BİR OYUN ÇIKARTACAKSINIZ AALLAH BELANIZI VERSİNŞCÖALFÖSŞXŞAÇAÇSÇSOSLXÖZÖQLSÇ ŞYLWLTJRKEM
İstersen bana verebilirsin bak Rev istemiyormuşKim beleş para istemez ki
hadi la ordanİstersen bana verebilirsin bak Rev istemiyormuş![]()