Neler Yeni

D-A V5 EKRAN KARTI AÇIKLAMAYI OKU

Hasan enes

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
184
İsim
Hasan enes
arkadaşlar Abdullah abinin yaptığı sistemi almıştım ilk 200 e girdim bana tuf 1650 geldi ama şimdi farkettim benimkinde ddr6 4 GB yazıyor ama Abdullah abinin kutusunda OC 4 GB DDR6 YAZİYOR benimkinde OC yazmıyor yani benimki dusukmu veya yanlış mı gönderilmiş ?

Vatulian

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
827
İsim
Ege ÖZTABAK
1637628754329.png
Görüldüğü gibi arada minik bir frekans hızı dışında fark yok. Eğer Frekans hızlarını manuel olarak arttırırsanız bir fark da kalmayacaktır.

Hasan enes

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
184
İsim
Hasan enes
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Alıntıyı görüntüleGörüldüğü gibi arada minik bir frekans hızı dışında fark yok. Eğer Frekans hızlarını manuel olarak arttırırsanız bir fark da kalmayacaktır.
Anladım reis yani FPS pek farketmez diyosun ama bana yanlismi gönderdiler çünki videoda OC lu bana gelen OC suz

Berat Özdemir

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
548
İsim
Berat Özdemir
Discord
RevelioLivento#9596
Anladım reis yani FPS pek farketmez diyosun ama bana yanlismi gönderdiler çünki videoda OC lu bana gelen OC suz
Faturaya veya sipariş takip sisteminde sistem özelliklerinin yazdığı yere bakın. Faturada OC versiyonu yazıyorsa yanlış gönderilmiş, düz versiyonu yazıyorsa OC versiyonunun stoku bittiği için düz versiyonu ile değiştirmişlerdir ve sizde dikkat etmeden satın almışsınızdır.

Vatulian

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
827
İsim
Ege ÖZTABAK
Yanlış hatırlamıyorsam stok durumuna göre Gigabyte alanlar da olmuştu. Ellerinde kalmadığı için bu versiyon denk gelmiş olabilir. İsterseniz iletişime geçin ancak o kadar süreçle uğraşmak yerine kendiniz de bu işi halledebilirsiniz kartlar temelde aynı özelliklere sahip ne de olsa.

Top Bottom