Neler Yeni

DA-2 Sistem Hakkında

BerkSoydn

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Berk Soydan
Sistemi almayı planlıyorum.Ancak ekran kartı için yükseltme yapmak istediğim de 5700XT eski TUF olarak gözüküyor ve PSU için 650W öneriliyor.İtopya'nın kendi mağazasın da istediğimiz şekil de yükseltebiliyor muyuz ? Yoksa sadece sitede yükseltme seçenekleri kadarmı ?

Mechanist

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,463
İsim
Sarp Yılmaz
Yükseltmeyi ve parça değişimini mağazada yapabiliyorsunuz fakat şuanda yoğunluktan ve indirimli bir sistem olduğu için sadece internete özek olabilir.

BerkSoydn

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Berk Soydan
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Yükseltmeyi ve parça değişimini mağazada yapabiliyorsunuz fakat şuanda yoğunluktan ve indirimli bir sistem olduğu için sadece internete özek olabilir.

Yani normal de sitedekiler dışında da yükseltme yapabiliyorum değil mi ?

Mechanist

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,463
İsim
Sarp Yılmaz
Normalde mağazadan alabildiğin sistemlere oraya gidince söyluyorsun bu parçayı yükseltmek istiyorum diye yükseltme yapılıyor.

BerkSoydn

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Berk Soydan
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Normalde mağazadan alabildiğin sistemlere oraya gidince söyluyorsun bu parçayı yükseltmek istiyorum diye yükseltme yapılıyor.

Ben gidip kendim almak istiyorum.Yanlış anlatmış da olabilirim ama mesela sitede RTX yükseltmesi yok.Ben mağazaya gittiğim de DA-2 sistemin de RX değil de RTX yapabilirmiyim ? Bunu sormak istemiştim

Mechanist

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,463
İsim
Sarp Yılmaz
Ben gidip kendim almak istiyorum.Yanlış anlatmış da olabilirim ama mesela sitede RTX yükseltmesi yok.Ben mağazaya gittiğim de DA-2 sistemin de RX değil de RTX yapabilirmiyim ? Bunu sormak istemiştim
O konuda bir bilgim yok maalesef

J4rvisM

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,185
İsim
Jarvis-M

hayır muhtemelen

Top Bottom