İşte bu yüzden bazıları da Vatan tercih etmek zorunda kalıyor benim gibi
Vatanı savunmuyorum gereksiz pahalı oluyor ama babalarımız da oraya güveniyor ve müşteri hizmetleri konusunda daha iyi
Eeeeee öyle işte hocam sakin olucaksınDostlar öncelikle dün açtığım konuda ani öfkeyle gerçekten saçmaladığımın farkındayım. Bu durum için herkesten özür diliyorum hakkınızı helal edin. Dün bana kasamın kırık olduğunu ve cuma günü sistemi kargolayacaklarını söylediler. Az önce kontrol ettiğimde ise sistemin kargoya verildiğini gördüm. İtopya'yı anlamak zor. 7 iş günü dolup ta dün kargoya verilmeyen sistem sahipleri tekrar kontrol etsin.
Bende 08.09.2020 de sipariş verdim. Aradım bugün ekran kartınız stokta yok dedi sipariş verdiğimde stokta vardı dedim. Bugün veya yarın kargolanır dedi. Sanki bahane uyduruyorlar yahu. Yoğunuz yetiştiremşyoruz deseler amenna.hayırlı olsun dostum darısı bizim başımıza bende 08.09.2020 verdim aradım 2 saat önce bugün 6'ya kadar verileceğini söylendi olmazsa yarın verileceği söylendi umarım benimkide verilir siteye girip f5 yapmaktan bıktım![]()
Bende 08.09.2020 de sipariş verdim. Aradım bugün ekran kartınız stokta yok dedi sipariş verdiğimde stokta vardı dedim. Bugün veya yarın kargolanır dedi. Sanki bahane uyduruyorlar yahu. Yoğunuz yetiştiremşyoruz deseler amenna.
kanka ben de 8 inde verdim saat akşam 8 de seninki kargoya verilirse bana bi şekilde haber verir misin unutmazsanhayırlı olsun dostum darısı bizim başımıza bende 08.09.2020 verdim aradım 2 saat önce bugün 6'ya kadar verileceğini söylendi olmazsa yarın verileceği söylendi umarım benimkide verilir siteye girip f5 yapmaktan bıktım![]()
Kanka kargoya verildi benim sistem.kanka ben de 8 inde verdim saat akşam 8 de seninki kargoya verilirse bana bi şekilde haber verir misin unutmazsan
Forumda linç yemeden 10 dakika durmak çok zor.siz dua edin sizin sorunu çözdüler benim da2 nin çizik kasası ile ilgilenmediler üstelik forumda linç yedim
Kanka sen saat kaçta vermiştin siparişiKanka kargoya verildi benim sistem.
Tamam kanka teşekkür ederim10:29:36