Bendede 15 yazmış da bu gün gelebilir mi diye düşünüyorum inşallah bu gün sistemin gelir beklemek istemiyorum daha fazlatabii ki vardır.
Şu ana kadar 10 kargomdan 9 u o yazan tarihlerden erken geldi.
Hafta sonu çalışmıyorlar çünkü.Cumartesi 2 de kargoya verildi benim sistem de hiç bir bilgi yazmıyor Paketiniz UPS’e teslim edilmek üzere beklemektedir.
Bendede 15 yazmış da bu gün gelebilir mi diye düşünüyorum inşallah bu gün sistemin gelir beklemek istemiyorum daha fazla
İkinizede hayırlı olsun dostlar.Cumartesi 2 de kargoya verildi benim sistem de hiç bir bilgi yazmıyor Paketiniz UPS’e teslim edilmek üzere beklemektedir.
Cumartesi 2 de kargoya verilmiş yola çıkmış mıdır güncelleme sonra mı yapılır yoksa bugün itibari ile mi yola çıkarHafta sonu çalışmıyorlar çünkü.
Dostum daha UPS'ye teslim edilmemiş ki yola çıksın.Cumartesi 2 de kargoya verilmiş yola çıkmış mıdır güncelleme sonra mı yapılır yoksa bugün itibari ile mi yola çıkar
Hocam çok teşekkür ederim de tek korkum kargo hasarlı gelmesin inşallah çok üzülürüm yoksa ve işlemci çok ısınmasın sıvı soğutucu var ama bilemiyorum test edeceğimİkinizede hayırlı olsun dostlar.
Sayılı gün çabuk geçer sabredin.
İyi fps'ler
Hocam hasarlı gelmez içine bi ton köpük koyuyorlar ve ekran kartını ayrı gönderiyorlar.Hocam çok teşekkür ederim de tek korkum kargo hasarlı gelmesin inşallah çok üzülürüm yoksa ve işlemci çok ısınmasın sıvı soğutucu var ama bilemiyorum test edeceğim
Hocam gelen mail deDostum daha UPS'ye teslim edilmemiş ki yola çıksın.