kanka seninki sevk edilmeye hazır olduğu gibi mi yollandı yoksa sevk edilmeye hazır kısmında da bekledin miBenim durumumu soran arkadas olmus benimki kargoya verildi bilgin olsun Yolda 25 kasımda almıstım
Sevk edilmeye hazır dendikten 1 saat sonra gibi yollandı sanırımkanka seninki sevk edilmeye hazır olduğu gibi mi yollandı yoksa sevk edilmeye hazır kısmında da bekledin mi
ben 3 gündür sevk edilmeye hazırda bekliyorum ben de 25 kasımda aldım yarın yollarlar yüksek ihtimal
Aynı cevabı verdiler bana da. Müşteri temsilcisini aradım en geç çarşamba diyorValla ben mailden yine aynı temsilciyle konuştum kadın diyor ki, kargoya veriliş tarihi 9-10 aralık aciliyetinizi bildirdim? Şaka galiba.
Ne zaman sipariş ettiniz hocamAynı cevabı verdiler bana da. Müşteri temsilcisini aradım en geç çarşamba diyor
27 kasımNe zaman sipariş ettiniz hocam
Bende seninle aynı durumdayım maalesefBenim gibi 24 unde siparis verip hala kargoya sevk bekleyen var mi 25 inde felan verilenler kargolanmis kafayi yiyecem artikAlıntıyı görüntüle
---- hediyesini adam gibi zamanında yollasın 50 tl lik hediyesini kalmadım. Itopyanin avukatı mısın. Donanım arşivi forum mu itopya fan club mı anlamadım. Ne çok avukatı varmış burdaSistemi hem indirimli alıyorsun, Hem hediyeli alıyorsun bir adet kalitesiz parça bile yok. Sadece 1 hafta geç geldi diyemi şey yapıyorsun?
50 TL dediğiniz sayıya vurunca 25.000TL ediyor yalnız?Bende seninle aynı durumdayım maalesef
Mesaj otomatik birleştirildi:
Ya bi sg. ******* hediyesini adam gibi zamanında yollasın 50 TL lik hediyesini kalmadım. Itopyanin avukatı mısın. Donanım arşivi forum mu itopya fan club mı anlamadım. Ne çok avukatı varmış burda
Senin kadar zeki değiliz dimi? Sizin gibiler yüzünden koca olmuş eğer koca şirketse. Iptal etmiyim diye kaç günden beri sevk edilmeye hazır diyip bu aşamadan sonra iptal edilmez... ama kargoya verilmez. Boş yapma kardeşim koca şirket müşteriyi mağdur etmez çarşamba günü sınavlarım başlıyor başkasından bilgisayar istemek zorunda bıraktılar50 TL dediğiniz sayıya vurunca 25.000TL ediyor yalnız?
Koskoca şirketi 1 hafta geç kargo yolladı diye batırdınız.
Git iptal et ozaman.
Bunu bilerek almalıydın Sende 800 Siparişi + Diğer sistemler + indirim zamanına denk geldi sistemler, ürünler 1 Haftaya hepsini 5-10 kişinin kargolayabilceğinimi sanıyorsun?Senin kadar zeki değiliz dimi? Sizin gibiler yüzünden koca olmuş eğer koca şirketse. Iptal etmiyim diye kaç günden beri sevk edilmeye hazır diyip bu aşamadan sonra iptal edilmez... ama kargoya verilmez. Boş yapma kardeşim koca şirket müşteriyi mağdur etmez çarşamba günü sınavlarım başlıyor başkasından bilgisayar istemek zorunda bıraktılar
Çok boş bir insansın daha da cevap vermem koyun sürüsünden ayrılmış yemin ederimBunu bilerek almalıydın Sende 800 Siparişi + Diğer sistemler + indirim zamanına denk geldi sistemler, ürünler 1 Haftaya hepsini 5-10 kişinin kargolayabilceğinimi sanıyorsun?
Unutmayın ki müşteri her zaman haklıdır. Asıl itopya bütün olup bitenleri geçmişteki tecrübesine sabit olarak tedbir almak zorunda olan taraftır. Burada çoğu insan belki ilk defa firmanın arkasında duranları referans kabul edip edip ilk kez alışveriş yaptılar, kimse parasıyla rezil olmak zorunda değil bu firma yüzünden. Ortada bulunan şartlar belliyken verilen taahhüt belliyken kalkıp hala parasıyla mağdur olan insanlara akıl hocalığı peşindesiniz. Bu forumda anket yapsak itopyadan alışveriş yapan 10 kişiden 8 i birdaha asla alışveriş yapmayacaktır. Yalnızca maddi kaygılarla iş yapan bir firmayı neresinden tutarsanız elinizde kalır. 'İnsanların güvenini kaybetmektense, para kaybetmeyi tercih ederim' demiş Robert BOSCH. İnsana insan olduğu için değer vermeyip, müşteriyi veli nimet görmeyen ticaret ahlakından yoksun bu firma için neden bunca mağdurun yanında durmazsınız anlayamıyorum. Kendileri bile sözlerinin arkasında duramayıp hatalarını kabul edip telafi olarak kulaklık standı hediye ettiler. Kalkıp hala kabahati mağdur olmuş insanlara (müşterilere) yükleniyorsunuz. Bizde ticaret yapıyoruz ama daima müşterimizin hakkını koruyoruz. Bu yüzden daima haklıya hakkını teslim ederiz. Kalkıp kimsenin hakkını kimseye yedirmeyiz. Hadi eyvallah!Bunu bilerek almalıydın Sende 800 Siparişi + Diğer sistemler + indirim zamanına denk geldi sistemler, ürünler 1 Haftaya hepsini 5-10 kişinin kargolayabilceğinimi sanıyorsun?
Son kez açıklayacağım. Kimsenin burada itopyayı savunduğu falan yok sadece ilk kez alışveriş yapanlar "itopyanın tahmin edemediği" kadar yoğunluk yaşaması sebebiyle siparişlerine geç ulaşıyorlar, olan biten bu. Benim ve pek çok insanın itopyadan daha önce alışveriş yaptığı bir gerçek ve ben daha önce daha iyi bir firmadan alışveriş yapmadım. Adamlar 500km lik yere 1 günde kargo ulaştırdı, 1 günde diyorum bakın başka hiçbir firmadan bu kadar çabuk teslim almadım. Ben de bu durumdan memnun değilim ama sizin gelip burada ha bire itopyayı kötülemeniz hiçbir şey değiştirmez anlatmaya çalıştığımız şey bu. Sizin yüzünüzden daha önce alışveriş yapmamış kişiler belki de mükemmel indirimleri ve hazır sistemler kaçıracak. Tek sebebi de birkaç kişinin en ufak hatada istediği yapılmamış çocuk gibi bağırıp çağırması ve şirketi kötülemesi. Kimse kargosuna geç ulaşmak istemez ama böyle bir durumda anlayış göstermeniz gerekir sonuç olarak adamlar 1 hafta içinde binlerce sipariş aldı sadece da 4 bile yüzlerce satıldı 1 günde. Buna diğer sistemler ve diğer siparişler de eklenince bir de üstüne UPS'in kargo sınırı olması, bu süreçte depo taşımaları da cabası artık laf atmayın şu firmaya. Çabuk teslimat istiyorsanız gidip elden farklı bir yerden alın ve artık forumda her yerde itopyayı kötülemeyin adamlar elbet siparişinizi ulaştıraccak, bir laf vardır "geç olsun da güç olmasın" diye. Umarım bu mesajdan sonra orada burada bağırmak yerine evinizde oturup kargonuzu bekler ya da forumda başka kişilere yardım edersiniz. İyi günler size.Unutmayın ki müşteri her zaman haklıdır. Asıl itopya bütün olup bitenleri geçmişteki tecrübesine sabit olarak tedbir almak zorunda olan taraftır. Burada çoğu insan belki ilk defa firmanın arkasında duranları referans kabul edip edip ilk kez alışveriş yaptılar, kimse parasıyla rezil olmak zorunda değil bu firma yüzünden. Ortada bulunan şartlar belliyken verilen taahhüt belliyken kalkıp hala parasıyla mağdur olan insanlara akıl hocalığı peşindesiniz. Bu forumda anket yapsak itopyadan alışveriş yapan 10 kişiden 8 i birdaha asla alışveriş yapmayacaktır. Yalnızca maddi kaygılarla iş yapan bir firmayı neresinden tutarsanız elinizde kalır. 'İnsanların güvenini kaybetmektense, para kaybetmeyi tercih ederim' demiş Robert BOSCH. İnsana insan olduğu için değer vermeyip, müşteriyi veli nimet görmeyen ticaret ahlakından yoksun bu firma için neden bunca mağdurun yanında durmazsınız anlayamıyorum. Kendileri bile sözlerinin arkasında duramayıp hatalarını kabul edip telafi olarak kulaklık standı hediye ettiler. Kalkıp hala kabahati mağdur olmuş insanlara (müşterilere) yükleniyorsunuz. Bizde ticaret yapıyoruz ama daima müşterimizin hakkını koruyoruz. Bu yüzden daima haklıya hakkını teslim ederiz. Kalkıp kimsenin hakkını kimseye yedirmeyiz. Hadi eyvallah!