Sadece oyun oynuyorum senin dediğin gibi boşuna hiç bir milyar para harcamayalımPc de sadece oyun mu oynayacaksın? Yani edit falan yapacak mısın? Profesyonel edit falan yapmıyorsan gerek yok 32 ye.
He şunu da söyleyeyim, 1-2 sene civarına 16 yetmemeye başlar ama o zaman düşünürsünüz şimdi boşuna para harcamaya gerek yok.
Tabii yükseltilebilir de, anakartta slot var mı?Hepsi burada da sistemin üzerinde gelen aynı ram indirimde 1000 lira civarında nays ile 900 liraya geliyor sizce 32 GB rame yükseltmeye gerek var mı nedir düşünceleriniz
Dedo şu sistemin bi fotosunu atmadın kirvemSadece oyun oynuyorum senin dediğin gibi boşuna hiç bir milyar para harcamayalım
Bence yeni çıkan oyunlarda artık 32 GB şart gibi.Pc de sadece oyun mu oynayacaksın? Yani edit falan yapacak mısın? Profesyonel edit falan yapmıyorsan gerek yok 32 ye.
He şunu da söyleyeyim, 1-2 sene civarına 16 yetmemeye başlar ama o zaman düşünürsünüz şimdi boşuna para harcamaya gerek yok.
Hocam şu anda sıkıntı yok ama evet 1 sene sonra yetmemeye başlayacak genel oyunlar olarak. öylee 4070 ti 3080 falan yoksa 32 Gb ye gerek yok şu anlıkBence yeni çıkan oyunlarda artık 32 GB şart gibi.
Tamam atıyorumDedo şu sistemin bi fotosunu atmadın kirvem
Var var gencergaming 150 lira fark alıp başka anakart gönderdiTabii yükseltilebilir de, anakartta slot var mı?
Alıyorum emre o zaman şu nays ta cashback ye sıkıntı yaşayan oldu mu hiçBence yeni çıkan oyunlarda artık 32 GB şart gibi.
Naysta para işlerinin nasıl olduğuna dair bilgim yok hocam. Büyük ihtimalle sorun yaşamazsın forumda var kullanan.Tamam atıyorum
Mesaj otomatik birleştirildi:
Var var gencergaming 150 lira fark alıp başka anakart gönderdi
Mesaj otomatik birleştirildi:
Alıyorum emre o zaman şu nays ta cashback ye sıkıntı yaşayan oldu mu hiç
Abi bence alabilecek bütçen varken iki gün sonra 2000 falan olur 1 2 yıla 16 yetmemeye başlayabilirHepsi burada da sistemin üzerinde gelen aynı ram indirimde 1000 lira civarında nays ile 900 liraya geliyor sizce 32 GB rame yükseltmeye gerek var mı nedir düşünceleriniz