Neler Yeni

DA Dell laptop alınır mı

Ahmet South

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
255
İsim
Ahmet Güney

SendyGood

80+ Bronze

Asfalt Osman

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,514
İsim
Umut
Instagram
Ergelenu
Discord
Asfalt Osman #2131
Alınmasa niye paylaşsın

IceMan🥊

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
961
İsim
Baran Çelik
Hemde öyle bir alınır ki..... Ah ulan ah param olsada ben alsam keşke.

Dahası  
Reaksiyon skoru
149
İsim
Berke
13.600 tl ye bu özelliklerde bi laptop satılıyor hala çıkıp diyolar ki ısı problemi var zart zurt. O fiyata zaten dört dörtlük bişey beklenemez performansı iyi işte bırak ısınsın :D yada başka bişeyi olsun. Al kanka direk bekleme fiyatı çok iyi

byberk06

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
319
İsim
Berk
13.600 TL ye bu özelliklerde bi laptop satılıyor hala çıkıp diyolar ki ısı problemi var zart zurt. O fiyata zaten dört dörtlük bişey beklenemez performansı iyi işte bırak ısınsın :D yada başka bişeyi olsun. Al kanka direk bekleme fiyatı çok iyi
Ya abi Nası bi mantık bu , az paramı 14 bin TL veriliyor ateş gibi ısınıyor ne gerek var baş ağrısına 2 daha koysa acer rtx3060 var ısınma problemide yok taş gibi
Mesaj otomatik birleştirildi:

Ya abi Nası bi mantık bu , az paramı 14 bin TL veriliyor ateş gibi ısınıyor ne gerek var baş ağrısına 2 daha koysa acer rtx3060 var ısınma problemide yok taş gibi
O kadar çıkmıyorsa rtx3050 ti alır daha az performans alır ama oyuncu kasa sı olur ve daha az ısınır en azından pişman olmaz diye düşünüyorum

Dahası  
Reaksiyon skoru
149
İsim
Berke
Mesaj otomatik birleştirildi:

O kadar çıkmıyorsa rtx3050 ti alır daha az performans alır ama oyuncu kasa sı olur ve daha az ısınır en azından pişman olmaz diye düşünüyorum
Mantığımda bişey yok dostum. Madem kaliteli, ısınmasında problem olmayan bi laptop alıcak o zaman gitsin i5 10. nesilli ve gtx 1650 ekran kartı olan bir bilgisayar alsın çünkü malzeme kalitesi ve ısınma sorunu olmadan oynamak istiyorsa ancak bu tarz performansa sahip bi bilgisayar alabilir o fiyata . Ya performanstan ödün verip malzeme kalitesi güzel ve sağlam olan bi laptop alır yada malzeme kalitesi düşük ama performanslı bi sistem alır. İkisini bir arada istiyorsa malzemeyede 2 bin tl koysun hem aynı özellikte hemde malzemesi kaliteli bir bilgisayar alsın. 13.600 tl ye adamlar hem performansı hemde kaliteyi bir arada koyamazlar sizin mantığınızıda ben anlamıyorum. Gerçekci olalım biraz. Arkadaşın parası varsa gitsin daha iyisini alsın. O fiyata öyle bi laptop alıyorsan ısınmasınada bişey diyemezsin malzeme kalitesinede bişey diyemezsin. Çünkü adı üstünde FİYAT PERFORMANS sistem deniyor buna , Fiyat Kalite sistem değil.

byberk06

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
319
İsim
Berk
Mantığımda bişey yok dostum. Madem kaliteli, ısınmasında problem olmayan bi laptop alıcak o zaman gitsin i5 10. nesilli ve gtx 1650 ekran kartı olan bir bilgisayar alsın çünkü malzeme kalitesi ve ısınma sorunu olmadan oynamak istiyorsa ancak bu tarz performansa sahip bi bilgisayar alabilir o fiyata . Ya performanstan ödün verip malzeme kalitesi güzel ve sağlam olan bi laptop alır yada malzeme kalitesi düşük ama performanslı bi sistem alır. İkisini bir arada istiyorsa malzemeyede 2 bin TL koysun hem aynı özellikte hemde malzemesi kaliteli bir bilgisayar alsın. 13.600 TL ye adamlar hem performansı hemde kaliteyi bir arada koyamazlar sizin mantığınızıda ben anlamıyorum. Gerçekci olalım biraz. Arkadaşın parası varsa gitsin daha iyisini alsın. O fiyata öyle bi laptop alıyorsan ısınmasınada bişey diyemezsin malzeme kalitesinede bişey diyemezsin. Çünkü adı üstünde FİYAT PERFORMANS sistem deniyor buna , Fiyat Kalite sistem değil.
Sen benim yazdığımı tam okumamşsın sanırım neyse

Top Bottom