Neler Yeni

DA Forum Gelin Dertleşelim

Chapin

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,085
İsim
.
Normalde böyle konular açmam fakat çok canım sıkıldı artık, kime anlatsam deli ediyorlar bari sizinle konuşalım arkadaşlar

Nasılsınız bakalım? Şu an yanımda yük altında kapanan bir sistem var hatta bu yazıyı ondan yazıyorum işlemcisi tam tamına occt testinde 80 derece ne yaparsam düşmüyor, arkamda satmam gereken bir çok arızalı kart var tabi satması ne kadar imkansız olsa da satmak zorundayım. Sistemlerde sorun çıkmasından artık çok korkuyorum. Değişik bir ruh hali içindeyim bazen mutlu bazen mutsuz bazı işlerde iyi yerlere gelmiş olsamda keşke şubat ayında topladığım ilk sistemin ekran kartını taktığım ana o RX 570 güzelliğine 2. El ilk alışverişimde dolandırılmadığım, paradan çok anlamadığım, bu değişik yere gelmeden önceki yerlere dönmek isterdim.

Enver Paşa

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
13,223
İsim
Stanker
İlgilendiği Kategoriler
Tarih, Siyaset
Ödevlerden bıktım ve sınavlar olabilirmiş offf

Chapin

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,085
İsim
.
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Ödevlerden bıktım ve sınavlar olabilirmiş offf
Sınavlar güzeldir yaa içinden bir şekilde çıkarsın çalışırsın ama parçalar bu şekil değil kii tamir etsen edilmez arızayı arasan onlarca vida açıp bir şeyi değiştiriceksin deneyeceksin uğraş uğraş

AsafSimsek

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
441
İsim
Halil Asaf Şimşek
Sınavlar güzeldir yaa içinden bir şekilde çıkarsın çalışırsın ama parçalar bu şekil değil kii tamir etsen edilmez arızayı arasan onlarca vida açıp bir şeyi değiştiriceksin deneyeceksin uğraş uğraş
LGS var çok çalışıyorum ama başaramayacağım diye çok korkuyorum.

k4ryum

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
63
İsim
YUSUF
acayip kötüyüm telin bataryası bitik wp gruplarında perfonsları fln veriyorlarmış ödevler fln bıktım ya bıktım bide okul açılırsa sınavlar var

Mehmet Anıl

80+ Silver

kandes22

80+ Platinum
En İyi Cevap
13
Nasılsınız bakalım? Şu an yanımda yük altında kapanan bir sistem var hatta bu yazıyı ondan yazıyorum işlemcisi tam tamına occt testinde 80 derece ne yaparsam düşmüyor

İşlemci ney?

Testte 80 derece fazla değil ki.

Mehmet Anıl

80+ Silver
İşlemci ney?

muhtemelen i5 10400
Mesaj otomatik birleştirildi:

İşlemci ney?

aga hahahahah benimle aynı sorunu yaşıyor muhtemel ulan bu hata ne böyle net bir çözğmüde yok

Normalde böyle konular açmam fakat çok canım sıkıldı artık, kime anlatsam deli ediyorlar bari sizinle konuşalım arkadaşlar

Nasılsınız bakalım? Şu an yanımda yük altında kapanan bir sistem var hatta bu yazıyı ondan yazıyorum işlemcisi tam tamına occt testinde 80 derece ne yaparsam düşmüyor, arkamda satmam gereken bir çok arızalı kart var tabi satması ne kadar imkansız olsa da satmak zorundayım. Sistemlerde sorun çıkmasından artık çok korkuyorum. Değişik bir ruh hali içindeyim bazen mutlu bazen mutsuz bazı işlerde iyi yerlere gelmiş olsamda keşke şubat ayında topladığım ilk sistemin ekran kartını taktığım ana o RX 570 güzelliğine 2. El ilk alışverişimde dolandırılmadığım, paradan çok anlamadığım, bu değişik yere gelmeden önceki yerlere dönmek isterdim.
knk sistem parçalarını yaz acil

Chapin

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,085
İsim
.
İ3 9100F.

AsafSimsek

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
441
İsim
Halil Asaf Şimşek
sınavlar olmıcak

olum mben lgsye yarım saat bile çalışmadan yüzde 25e girdim çok takma lgsyi önemli olan üni sınavı
Hayalim bir bilgisayarımın olması ve bunun için lgs de iyi bir puan almam lazım.

Top Bottom