DOGANALPASLAN
80+ Gold
- En İyi Cevap
- 10
Merhaba arkadaşlar DA forum ile hiphopun nabzı programına hoş geldiniz .
Bu konu komitelerim elverdiğince her hafta gelecek.
ne yapacağız?
1) her hafta çıkan parçaları dinleyeceğiz ve yorumlayacağız .
2) anket açacağız ve spotify listemize kapak belirleyeceğiz
spotify linkimiz :
3) analize ihtiyaç duyan parçaları beraber analiz edeceğiz
4) gündem konularını yorumlayacağız
(eklemek istediğiniz bir şey varsa söylemekten çekinmeyin)
bu hafta yayınlanan rap parçaları
ALBÜMLER :
1)SND GOLDEN TAPE VOLUME 2
Bu çeşitli sanatçıların bulunduğu toplu bir albüm , içeride çok fena mc'ler var : mirac , sansar salvo , sitem depresif , dr. fuchs , santi aka universe , abluka alarm ...
gelin öne çıkan parçalara bakalım :Bu konu komitelerim elverdiğince her hafta gelecek.
ne yapacağız?
1) her hafta çıkan parçaları dinleyeceğiz ve yorumlayacağız .
2) anket açacağız ve spotify listemize kapak belirleyeceğiz
spotify linkimiz :
4) gündem konularını yorumlayacağız
(eklemek istediğiniz bir şey varsa söylemekten çekinmeyin)
bu hafta yayınlanan rap parçaları
ALBÜMLER :
1)SND GOLDEN TAPE VOLUME 2
Bu çeşitli sanatçıların bulunduğu toplu bir albüm , içeride çok fena mc'ler var : mirac , sansar salvo , sitem depresif , dr. fuchs , santi aka universe , abluka alarm ...
B) SAYEDAR : GİTTİN GİDELİ BEBEK -> Parçanın prodüksiyonu canozana ait , altyapıyı niyeyse çok beğendim. şarkıda yalnızlıkla başa çıkabileceğini düşünürken aslında başarısız olduğundan bahsediyor . genel olarak beğendiğim bir parça oldu.
C)SANSAR SALVO : KİMİNİN KELİMESİ 2 ->
D) DR.FUCHS :RAPİM CEVAP OLUR -> şarkıyı beğenemedim , flow ve ryhme'lar daha başarılı olabilirdi söz içeriği ise genel bir piyasa eleştiri şeklinde hazırlamıştı doktor.
E)SANTİ AKA ÜNİVERSE : SAVAŞMAYI ÖĞREN ->
2) KRON1K : NO1
normalde çok fazla no1 dinleyen biri değilim ama bu albüm gerçekten çok güzel olmuş , benim en beğendiğim , öne çıkan bazı parçaları sizlerle paylaşayım :A) NO1 , ÇAĞRI SİNCİ, ARAS : UÇURUMLAR : beatte farazi var :O nakaratları aras okumuş ve ben bir an Ahmet kaya mı söylüyor dedim , gerçekten döktürmüş. Çağrı abim zaten mükemmel bir iş çıkarmış , no1'in verse de güzeldi. herkese öneriyorum bu parçayı, gerçekten çok iyi parça. Listemize 2.sıradan giriyor...
3) STAP : YAZI
A)STAP - ANADOLU : 5 parçalık bir ep çıkardı ve anadolu şarkısı aralarında sıyrılan bir parça oldu , sondaki solo çok iyiydi. rap beatlerine çok yakışıyor. şarkının söz içeriği de gayet doluydu. beğendim
ÇIKAN SİNGLE PARÇALAR :
1) ŞANIŞER : PEŞİMDE KARA GECELER : Bu adamın derdi Dünya; george floyd'tan karabağdaki zulüme kadar şarkıda kötülükler dile getiriliyor . şarkıyı çok beğendim , vokal tekniği sarmasa bile parçanın akışı çok hoşuma gitti. listemize 3. sıradan giriş yapıyor :')
A)STAP - ANADOLU : 5 parçalık bir ep çıkardı ve anadolu şarkısı aralarında sıyrılan bir parça oldu , sondaki solo çok iyiydi. rap beatlerine çok yakışıyor. şarkının söz içeriği de gayet doluydu. beğendim
GÜNDEM :
Bu hafta gündemi pek takip edemedim ama özellikle khontkarın twitche başlaması çok fazla tartışıldı. khontkar önce şöyle bir tweet attı :sonra başta pintipanda olmak üzere çeşitli taraflardan eleştiriler geldi :
BU HAFTALIK İÇERİĞİMİZ BU KADARDI , EKLEMEK İSTEDİKLERİNİZ OLURSA HİÇ ÇEKİNMEDEN YAZIN.
ANKETİ EN KISA SÜREDE EKLEYİP YAZIM YANLIŞLARI DÜZELTECEĞİM
SAYGILAR
-DOGANALPASLAN
Ekler
Son düzenleme: