DA-FORUM Mobil'de Aniden Karşınıza Çıkan Reklamları Kaldırdık!

Üstadım birde uygulama çıkartsan vallahi Chrome dan ciğerim soldu
Evet yapma planımız var ama bu 2020 yılında olmayacak açıkçası maddi olarak biraz zorluyor maddi olarak daha da açılmam beni biraz zora sokacaktır sakin ve sağlıklı ilerleme taraftarıyım.

Evet yapma planımız var ama bu 2020 yılında olmayacak açıkçası maddi olarak biraz zorluyor maddi olarak daha da açılmam beni biraz zora sokacaktır sakin ve sağlıklı ilerleme taraftarıyım.
Hocam çıkacak olan uygulama bazı forumların uygulamaları gibi websitesini uygulama üzerinden açmak olmaz umarım. Sizlerden kaliteli bir uygulama bekliyoruz.💚

Değerli kardeşlerim mobil olarak forumumuzda gezerken otomatik olarak alttan, üstten ve aniden karşınıza çıkan reklamları daha rahat bir forum gezintisi yapabilmeniz için kaldırdık. Bu durum bizi maddi olarak zora sokmadığı sürece diretip bu reklamları size göstermeyeceğim. Özellikle web site / forum yönetmek uzman bir kadro ve forum oluşturduğunuz aman epey bir masraflı hale geliyor ama inanıyorum ki forumumuz için şuan çektiğimiz sıkıntılardan sonra DA-Forum çok çok daha iyi yerlerde olacak.
teşekürler abim adamsınız

Hocam çıkacak olan uygulama bazı forumların uygulamaları gibi websitesini uygulama üzerinden açmak olmaz umarım. Sizlerden kaliteli bir uygulama bekliyoruz.💚
yok canım ona uygulama denmez :D

Sistemlerin gibi piyasanın en iyisisin abi.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,169,117
Üyeler
185,675
Son üye
Rookie11
Geri