radasamara
80+ Gold
Dahası
Daha neler neler oldu bu en basiti.Komikmiş.
QWEQW:EQW:EQWE:QW:EQW:EQW:E:QW:EqwArkadaşlar yaklaşık 15 dakika önce ilk defa hayatımın hatasını yapıp forum üyeleri ile gartic phone girdim. Yazılan konulardan sadece 1 tanesini alta ekleyeceğim
Alıntıyı görüntüle
Umarım görseli yeterli miktarda sansürlemişimdir *** yoluna ban yemeyelim şimdi.
(@AdnanKe )
Kesin sendin dimi bunu yazan hfjsjdbbsnsjksksksQWEQW:EQW:EQWE:QW:EQW:EQW:E:QW:Eqw
tabii herzaman qweqweqweqweqeqweKomikmiş.
Hocam Valla Bende böyle yazmazdım da Nerden çıktını bende bilmiyorumKesin sendin dimi bunu yazan hfjsjdbbsnsjksksks
Suya elini daldırıp yılana dokunan adamın hikayesi daha komikti hfjsjdjdjksksksjstabii herzaman qweqweqweqweqeqwe
Mesaj otomatik birleştirildi:
Hocam Valla Bende böyle yazmazdım da Nerden çıktını bende bilmiyorum
QWE:QW:QW:EQW:EQWE:QE:QW: Hocam Takip edeyim ben siziSuya elini daldırıp yılana dokunan adamın hikayesi daha komikti hfjsjdjdjksksksjs
Yine oynarız yaw hayatımda ilk defa 3 kişilik odada bu kadar zevk aldım.QWE:QW:QW:EQW:EQWE:QE:QW: Hocam Takip edeyim ben sizi
Oynarız Hocam OynarızYine oynarız yaw hayatımda ilk defa 3 kişilik odada bu kadar zevk aldım.
Sen kafa dengi olan arkadaşları araştır topluca suya el daldırmaca oynarız.Oynarız Hocam Oynarız
Hocam Bende Bi kaç kişi varda Onların fantaaazilerine dayanamassınızSen kafa dengi olan arkadaşları araştır topluca suya el daldırmaca oynarız.
Pcye çizim tableti alıyim sen beni o zaman görHocam Bende Bi kaç kişi varda Onların fantaaazilerine dayanamassınız