Neler Yeni

DA forum yazım kuralları artık düzeltilsin.

Status
Bu konu kilitlenmiştir.

şahin doğan

80+ Platinum
Forum açıldığında milleti sık boğaz etmemek için yazım kurallarına çok dikkat edilmemesi gerektiğini anlarım ama artık bu duruma dur demenin vaktinin geldiğini düşünüyorum sayın yöneticiler ve kurucu. @Abdullah Hacıgül @Mehmet Yılmaz

Forum büyüdü, kitlesi ve tanınırlığı arttı. Başlıklara de, da, virgül, nokta vs bunları geçtim i yerine ı yazan mı dersin sadece büyük harfleri kullanan mı dersin, başlığa kocaman YARDIM, HELP yazan mı vs vs daha say say bitmez.

Diğer forum bu durum ile ilgili çok şikayet ediliyor diye bu durumu böyle devam ettirmek zorunda değilsiniz diye düşünüyorum. Siz ne dersiniz ?

Milletin ne yazdığını anlamak için 3 kere okumak zorunda değiliz. Dalga geçtiğimiz zamanda hemen uyarı puanını yapıştırıyorsunuz maşallah.

Forum forum olmaktan çıktı çocuk oyuncağına döndü. Önüne gelen boş konu açıyor. Sizin bu duruma neden müdahale etmediğinizi de merak ediyorum. Umarım etkileşim kasıyoruz karışmayalım durumu değildir.

Artık zamanımın çoğunu Technopat Sosyalde geçiririm diye düşünüyorum. Yazılanı anlamak için 3 kere okumak yerine virgül koymadığım için uyarı puanı alırım en azından suç benim olur.

İyi forumlar.

ijustfaruk

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Forum büyüdü kitlesi ve tanınırlığı arttı ama kaliteli üyelerin aktifliği azaldı çoğu forumu bıraktı konu dışı kız konuları açan ergenlerle dolu birkaç konum hariç hiç noktalama işareti kullanmadım kimse ne dediğin anlaşılmıyor virgül kullan nokta kullan vs demedi amacımız insanların sorularını cevaplamak ve problemlerini çözmek neden noktalama işareti ya da yazım gibi gereksiz bir dayatmaya ihtiyaç duyalım?

Mırnav

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,749
İsim
SANANE
Öyle bir kurlal olsa ben çoktan ban yemiştim. Bu forumda takılmamın asıl sebebi bu fakat haklısın.

şahin doğan

80+ Platinum
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Forum büyüdü kitlesi ve tanınırlığı arttı ama kaliteli üyelerin aktifliği azaldı çoğu forumu bıraktı konu dışı kız konuları açan ergenler doluştu birkaç konum hariç hiç noktalama işareti kullanmadım kimse ne dediğin anlaşılmıyor virgül kullan nokta kullan vs demedi amacımız insanların sorularını cevaplamak ve problemlerini çözmek neden noktalama işareti ya da yazım gibi gereksiz bir dayatmaya ihtiyaç duyalım?
Noktalama işaretlerinin amaçları belli değil mi ? sence neden kullanmayalım ?

şahin doğan

80+ Platinum
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

Matt Murdock

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,485
İsim
Oğuz
Yazım kurallarını bilmeyen de var fakat dediğiniz gibi saçma başlık açanlar, anlaşılmayacak gibi yazanlar düzeltilmeli. İlkokul Türkçesi kullanamayan bile var.

Mehmet Yılmaz

Vitreus
Yönetici
En İyi Cevap
15
Dahası  
Reaksiyon skoru
68,889
İsim
Mehmet Yılmaz
İlgilendiği Kategoriler
Ekran Kartları ve İnternet Servis Sağlayıcıları
Epic Games
DreamRS
Discord
mehmet_yilmaz

21- Forumun genel işleyişi ve düzeni hakkında şikayetlerinizi, tavsiyelerinizi ve tüm sorularınızı [email protected] mail adresine iletin
22- Forumda, forum düzeni ve işleyişi hakkında eleştiri, soru ve tavsiye konuları açmak kesinlikle yasaktır. Yukarıdaki mail adresini kullanabilirsiniz

Ayrıca şu konuda yazdıkların bile yazım yanlışı dolu haberin olsun.

Status
Bu konu kilitlenmiştir.
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,017,728
Üyeler
161,332
Son üye
Kaizen11
Top Bottom