Neler Yeni

DA-FORUM'a Yapılan Hack Saldırısında Suçluyu Tespit Ettik!

Mehmet Yılmaz

Vitreus
Yönetici
En İyi Cevap
15
Dahası  
Reaksiyon skoru
69,053
İsim
Mehmet Yılmaz
İlgilendiği Kategoriler
Ekran Kartları ve İnternet Servis Sağlayıcıları
Epic Games
DreamRS
Discord
mehmet_yilmaz
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
mert tuna
Loglarınızı kontrol edin. Bunlarda o sunucu girme kapasitesi yok. Sanırım admin paneline sahip birinin şifresini düşürmüştür basmıştır bu lamer worthless.

Dahası  
Reaksiyon skoru
7
İsim
Ayhan Yılmaz
Arkadaşlar boş boş konuşmayı uzatmayın konu kilitlensin artık ve mahkemede de olay sonlanicaktir uzatıp kendi üzerinize düşmeyen olaylar hakkında yorum yapmayı kesin.

Berat123

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,586
İsim
Berat
Arkadaşlar boş boş konuşmayı uzatmayın konu kilitlensin artık ve mahkemede de olay sonlanicaktir uzatıp kendi üzerinize düşmeyen olaylar hakkında yorum yapmayı kesin.
Kardeşim abartma sen de,
Türkiye de yaşıyoruz.Ceza almazsın,Malum Dünyanın en iyi adalet sistemine sahibiz.

Ubydlh

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
141
İsim
Ubeydullah
sicil gg

Arkadaşım sen hâlâ yaptığının farkında değilsin galiba. Yaptığın şey hakkında yorum yapmak, konuşmak bu forumdaki herkesin hakkı.

Yavuz KAYIŞ

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
958
İsim
Yavuz KAYIŞ
Bugün forumumuzda gerçekleştirilen hack girişiminde saldırıyı yapan kişi kendini gizlediğini zannetsede kendisinin İstanbul'daki bir VDS sunucudan hizmet aldığını tespit ettik şimdi ise o VDS firması ile irtibata geçip hukuki süreci başlatmak için gerekli işlemlere başladık. Tek diyeceğim şey emeğimize küfür eden bu arkadaş için bir an olsun davadan vazgeçmeyeceğiz. Bunu yapan kişi 18 yaşlarında ya var ya yok kendisine yazık oldu! ne gerek vardı?

Alıntıyı görüntüle
Anlık heçkır abimiz

Ekler

• Screenshot_20200625_015232.jpg
    Screenshot_20200625_015232.jpg
    118.1 KB · Hit: 139

kubi07

80+
Acıma ver şamarı Abdullah reyiz :D

Mahkemede yalvaracak büyük olasılıkla :D
Birde utanmaz gelip foruma yazıyor.Yaptığının suç olduğunu bilmiyor herhalde.
Güzel bir ders almış olur.

Belki ceza almaz ama kesinlikle ailesinin haberi olacak,babasından bir dayak yer :D

Dahası  
Reaksiyon skoru
7
İsim
Ayhan Yılmaz
Mahkemeye çıkacak benim olayı yapan benim benden çok konuşan sizsiniz.. çok umrumda değil sizin düşünceleriniz arkadaşlar tüm forumdan özür diledim,bu özür üstüne hakaret edecekseniz sizin ciğerinizin 5 kuruş değeri yoktur gözümde... Bi susun motorunuz soğusun

Death Mark

80+ Bronze
Çok yazık... :D

ByEfe04

80+ Platinum
En İyi Cevap
5
Dahası  
Reaksiyon skoru
11,874
İsim
Efe Kıcır
Mahkemeye çıkacak benim olayı yapan benim benden çok konuşan sizsiniz.. çok umrumda değil sizin düşünceleriniz arkadaşlar tüm forumdan özür diledim,bu özür üstüne hakaret edecekseniz sizin ciğerinizin 5 kuruş değeri yoktur gözümde... Bi susun motorunuz soğusun
Tek merak ettiğim şey, bu yaptığın saldırı gövde gösterisimiydi? kendine yazık ettin.

• Beğen
Reaksiyonlar: cici

Rambo87

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
😂😂 iyi oldu. Ne gerek var milletin huzurunu bozmaya.
efendice kritik sunulur veya dile getirsin. Lakin aggro ravirlara ve küfürlere gerek yok.
insan bir birine saygili olmali

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,026,149
Üyeler
162,632
Son üye
Arzuuki1
Top Bottom