Neler Yeni

DA FORUM'da Şikayetçi Olduğunuz Durumlar Nelerdir?

haktanugur3

80+ Gold
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,537
İsim
Ahmet Haktan Uğur
Instagram
haktanugur3
Steam
haktanugur3
Twitter
haktanugur3
Discord
haktanugur3
Reddit
haktanugur3
Kural dışı bir şey yapmama rağmen ban yememi isteyenler.

Osmanbayirr

80+ Bronze
Forum sitesinden en çok rahatsız olduğum konu veya olmasını istediğim bir konu hakkında farklı görüşlerinin tartışılmasıdır bence şu şekilde olursa daha iyi olur hakkında konu açanın doğrultusu kadar yorum veya görüş yapmasını sağlanmasını gerektiğini düşünüyorum

Stwos

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
708
İsim
Mert Gülenay
Fake hesapların birer birer temizlenmesi lazım toxic insanlara ban atılması lazım ve moderatör sayısı al ama moderatör ler adil olmak zorunda

T.P.G.

80+ Titanium
Dostlarım forumumuz insan odaklı çalışan bir alt yapıya sahip olup yine olumlu olumsuz geri dönüşlere çok büyük hassasiyet gösteriyoruz. DA Forum'un daha da gelişip ilerlemesi için sizlerden forumda düzelmesini istediğiniz noktaları eleştirmenizi dile getirmenizi istiyorum. Ama lütfen gerçekten de altı dolu ciddi noktalara değinen eleştiriler görmek istiyorum istiyorum ki biz de durmadan kendimizi doğru noktalarda geliştirelim.
Troll ve multi hesaplar

Açılan saçma sapan troll konular, onaylama getirin lütfen bunlara

Profil mesajlarında dönen olaylar

En iyi cevap sistemi

Reaksiyon spamına ceza olmaması

Verilen cezaların kişiye göre değişmesi özellikle kendimden biliyorum. Başkası yapsa rahat 3 ay gideceği yerde en fazla 1 hafta gittim

Tema çeşitliliğinin olmaması, bir sürü mükemmel tema var ama biz 2 tema arasında sıkıştık kaldık...

Konulardaki gereksiz mesajlara hiçbir şey yapılmaması

Benim rahatsız olduklarım, aktifliğimi düşürmeme sebep olan şeyler şimdilik bunlar.

Chrollo04

80+ Bronze
Bunu hep destekleyeceğim dostum siyaset yaparsam görüşlerim onlar ancak bu kavgadan onlar kazanıyor gine de inşallah artık bir gün Siyaset arşivi donanım arşivi olur.
Ben deli gibi siyaset yapılsın demedim. Zaten burada dönen tartışmaların çoğu boşuna ama bunu yazman saçma olmuş. Siyaset burada ara açıyorsa her yerde de açar. Burada siyaset tartışmak çok da anlamlı değil belki yasaklanabilir ama kimse konuşmazsa koyundan ne farkımız kalır?

Son düzenleme:

Rich Kedy

80+ Bronze
Dostlarım forumumuz insan odaklı çalışan bir alt yapıya sahip olup yine olumlu olumsuz geri dönüşlere çok büyük hassasiyet gösteriyoruz. DA Forum'un daha da gelişip ilerlemesi için sizlerden forumda düzelmesini istediğiniz noktaları eleştirmenizi dile getirmenizi istiyorum. Ama lütfen gerçekten de altı dolu ciddi noktalara değinen eleştiriler görmek istiyorum istiyorum ki biz de durmadan kendimizi doğru noktalarda geliştirelim.
Fake hesaplar, her konuya Fake yazanlar.

Maryo

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Ben deli gibi siyaset yapılsın demedim. Zaten burada dönen tartışmaların çoğu boşuna ama bunu yazman saçma olmuş. Siyaset burada ara açıyorsa her yerde de açar. Belki yasaklanabilir burada siyaset tartışmak çok da anlamlı değil ama kimse konuşmazsa koyundan ne farkımız kalır?
Koyun demen hakarettir.
Koyun bazı fikirlere inana insanları belirten bir ifadedir ve aşşağılayıcıdır.
Yeterince konuşuluyor lütfen koyun kelimesini kullanmayalım daha düzgün bir kelime kullanılabilinilir.

M-Q^GÖKTÜRK

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
10,958
İsim
göksel yurtcan
sadece trol hesap çözümü

LogiMess

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,736
İsim
Gtx 1090Tİ
Trollerin ban yememesi

Yusufya

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
563
İsim
Yusuf H.
Instagram
yhzltrk
Steam
yusufya
Discord
Youfi#1616
Forumda Hükumetin eleştirilmesi veya hakaret edilmesi ayrıca her yanlış yaptığımız yoruma kızgın ifadesi atılması

Mithril

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
876
İsim
Muhammet Kürkçü
Ben aradığım konuyu falan kolay kolay bulamıyorum.

Top Bottom