❌İndirim Bitti! DA-FRIDAY / INTEL 5 225F / MSI GeForce RTX 5070 12GB 40.999 TL

Yüksek ihtimal anakart XMP moduna alınınca ram ile uyumsuzluk problemi çıkarıyor bios üzerinden sadece mhz değerini 6000 yapıp kullanmaya devam edebilirsiniz diye düşünüyorum a620 anakart 6400 mhz ramlerimde de aynı sorunu yaşamıştım sistem henüz elime ulaşmadı kardeşim kullanacak kurulum yaptıktan sonra test edebilirim.
Bu fiyata alınır mı diyenler olmuş bence 54.000 TL pekte ucuz değil ederinin de bence biraz üstünde ancak piyasa çok sorunlu sürekli fiyatlar artıyor ramlerde yönlendirme yapmak şu aşama da yanlış olabilir 41 e ucuzdu 54 e ederi mi onu tavsiye etmek zor açıkçası

41K'ya alıp iade etmeyi düşünen varsa gitsin 50kya ilan açsın veya ramlerini satıp RAM alsın yani bu paraya sistem yok böyle.

41K'ya alıp iade etmeyi düşünen varsa gitsin 50kya ilan açsın veya ramlerini satıp RAM alsın yani bu paraya sistem yok böyle.
41 e iade etmeyi düşünen varsa cidden buraya yazsa aldığı fiyata anında alıcı bulur ben bile düşünürüm almayı

Yüksek ihtimal anakart XMP moduna alınınca ram ile uyumsuzluk problemi çıkarıyor bios üzerinden sadece mhz değerini 6000 yapıp kullanmaya devam edebilirsiniz diye düşünüyorum a620 anakart 6400 mhz ramlerimde de aynı sorunu yaşamıştım sistem henüz elime ulaşmadı kardeşim kullanacak kurulum yaptıktan sonra test edebilirim.
Bu fiyata alınır mı diyenler olmuş bence 54.000 TL pekte ucuz değil ederinin de bence biraz üstünde ancak piyasa çok sorunlu sürekli fiyatlar artıyor ramlerde yönlendirme yapmak şu aşama da yanlış olabilir 41 e ucuzdu 54 e ederi mi onu tavsiye etmek zor açıkçası
Elle xmp'den daha alt değerleri denedik olmadı 5600 mhz cl 36 bile olmadı.

Ben 54.500 tl ye aldm hocam daha yeni. Eğer 41.000 tl ye alsaydım iade etmeyi aklımdan bile geçirmezdim.
Hocam ramlerin expo olayları sıkıntılı ya expo 1 yapıyorum 1 dakika 10 saniyedw açılıyor expo 2 yapıyorum 30 saniyede açılıyor expo kapatıyorum 15 saniyede açılıyor

Hocam ben çok anlamıyorum sistem toplama işlerinden. Genel olarak yazdıklarınızdan anladığım kadarıyla piyasının çok altına alma gibi bir durum yok sanırım (Nedense bütün siteleri gezdim aynı özellikteki bütün kasalar 65k-70k bandındaydı ona aldandım). İade edicem sanırım sizin veya başka arkadaşların ekleyeceği başka bir şey var mıdır ve sizce yılbaşına kadar 40bin tl bandında güzel ederinde bir sistem yakalayabilir miyim bunu iade etsem?

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,169,094
Üyeler
185,670
Son üye
monet
Geri