Komutanwars
80+
- Reaksiyon skoru
- 5
54.500 tl ye aldığım için iade etmem mi daha mantıklı? Görüşlere açığım yardımcı olursanız sevinirim.
Bu fiyata hala daha iyisinin olduğunu düşünmüyorum. Varsa söyleyin biz de alalım.54.500 tl ye aldığım için iade etmem mi daha mantıklı? Görüşlere açığım yardımcı olursanız sevinirim.
Ben de bulamadım ama eğer çok kârlı değilse almak istemem açıkçası ondan soruyorum. Ben 40k seviyesine 5060ti 16gb veya 9060xt 16gb almayı yeğlerim bana rahatlıkla yeter ve bütçeme daha uygun.Bu fiyata hala daha iyisinin olduğunu düşünmüyorum. Varsa söyleyin biz de alalım.
Aldığınız fiyatın bir avantajı yok bütçenizi zorluyorsa iptal edin gitsinBen de bulamadım ama eğer çok kârlı değilse almak istemem açıkçası ondan soruyorum. Ben 40k seviyesine 5060ti 16gb veya 9060xt 16gb almayı yeğlerim bana rahatlıkla yeter ve bütçeme daha uygun.
Şu an kasım indirimleri bitmiş hocam sistem 75k olmuş yine de fiyat avantajı olduğunu düşünmüyor musunuz .Aldığınız fiyatın bir avantajı yok bütçenizi zorluyorsa iptal edin gitsin
Ufak bi hesap yapalim. Amd topluyomus gibi hesaplayacagim. Islemci 5-6k, anakart 5-6k, ssd 3-5k, kasa + psu 5k. Bunlar 15-18 civarina toplanabiliyor. Geriye kaldi 34 bin, 34bine 5070 ve ram cozebiliyorsaniz kendi kasanizi toplamak mantıklı olabilir. Ben 27ye aldim 5070'i. Ama ram fiyatları uçmuş durumda. O yüzden iptal etmeye gerek yok sanki.54.500 tl ye aldığım için iade etmem mi daha mantıklı? Görüşlere açığım yardımcı olursanız sevinirim.
Zorlamıyorsa dursun kullanın pahalı da değil kaçmaz fırsatta değilŞu an kasım indirimleri bitmiş hocam sistem 75k olmuş yine de fiyat avantajı olduğunu düşünmüyor musunuz .
dün 94e aldığım monitör+sistem bugün 116 olmuş 1 ay sonra 150 olmaz inşallah sürekli artıyor fiyatlar. siz yine kontrol edin fiyatları benzer kasalar ile ,iptal edip yerine koyamazsanız üzücü olur.54.500 tl ye aldığım için iade etmem mi daha mantıklı? Görüşlere açığım yardımcı olursanız sevinirim.