Sistemi 15 gün önce aldım ama bir iki gündür kullanmaya başladımSistemi ne zaman aldınız?
Yüksek sıcaklıklara çıkma sorunu yeni mi başladı?
Sistemi 15 gün önce aldım ama bir iki gündür kullanmaya başladım
İşlemcim ryzen 5 5600x 3.7 GHz montaj kısmında da herhangi bir sorun yok ekstradan bilgisayarcı ya da baktırdım şu an boşta 50 derecede çalışıyor ama warzoneda nasıl 90 üstü görüyor anlamadımİşlemci kaç GHz?
Fan oturmamış olabilir, fan kablosunu takmamış olabilirsiniz.
İşlemcim ryzen 5 5600x 3.7 GHz montaj kısmında da herhangi bir sorun yok ekstradan bilgisayarcı ya da baktırdım şu an boşta 50 derecede çalışıyor ama warzoneda nasıl 90 üstü görüyor anlamadım
Hocam rehberinizi okudum da CPU clock ratio kısmk autoda ben herhangi bir işlem yapamıyorumUV yapabilirsiniz.
Rehber - Asus, Gigabyte, MSI anakart için işlemci UV rehberi
Ryzen serilerinde UV şart gibi bir şey oluyor. GHz'ı turbo frekansına göre girin. Örneğin işlemcimiz 1600 AF ise turbo frekansı olan 3.6 GHz'sa sabitleyin, 3600 ise turbo frekansı olan 4.2 GHz'a sabitleyin. Şimdi rehberimize başlayalım. İlk olarak Asus Anakart için anlatacağım. PC açılırken...forum.donanimarsivi.com
Hocam rehberinizi okudum da CPU clock ratio kısmk autoda ben herhangi bir işlem yapamıyorum
Amd probleminden kastınız nedir tam olarak acaba?Amd problemi.