DarkLightGG
80+
- Reaksiyon skoru
- 175
Haydaaa keşke benimde anakart b450 m k olsaydı bakardım Bulamadım anakartı kullanan arkadaşlar bakarsa konuyaAl kankam
Birde ryzen masterdanda kapatabilirsiniz
Haydaaa keşke benimde anakart b450 m k olsaydı bakardım Bulamadım anakartı kullanan arkadaşlar bakarsa konuyaAl kankam
Yazmış DeneyinBIOS'ta Advanced sekmesinin altında AMD CBS var, onun içerisinde Core Performance Boost ayarı, onu kapatınca kapanıyor.
sadece bunu disabled yaptıktan sonra ne yapmamız lazımYazmış Deneyin
kaydet çık ısı değerlerine bak sonra buraya yazarsan sevinirimsadece bunu disabled yaptıktan sonra ne yapmamız lazım
Dostum voltaj ayarlarında offset ve auto var neden override yok cpb yüzünden mikaydet çık ısı değerlerine bak sonra buraya yazarsan sevinirim
voltaj cpb yüzünden oynuyorDostum voltaj ayarlarında offset ve auto var neden override yok cpb yüzünden mi
bios anasayfada CPU Temperature 53 idi cpbyi disable yaptıktan sonra 54 oldukaydet çık ısı değerlerine bak sonra buraya yazarsan sevinirim
cpu core ratio auto ya tekrar al zaten cpb kapatınca max 36 oluyorbios anasayfada CPU Temperature 53 idi cpbyi disable yaptıktan sonra 54 oldu
CPU Core Ratio : 36.00 değerinde