DA SİSTEM 2 İŞLEMCİ SICAKLIĞI

bende hiç olmadı öyle bir şey nedeni nedir bilemiyorum gerçekten
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

kaç dakika yaptın bende yapıyım
Voltaj düşük geliyor herhald

windowsu kurunca düzelir
voltaj ayarını yapamadık cbp yi kapattım ama performans kaybı yaşatıyor kapatıncada orayı ellemeden voltajı düşürmem gerekiyor oda biosta offset olarak gözüküyor + ve - şeklinde ama bilen birisi yok ne yazıkki

voltaj ayarını yapamadık cbp yi kapattım ama performans kaybı yaşatıyor kapatıncada orayı ellemeden voltajı düşürmem gerekiyor oda biosta offset olarak gözüküyor + ve - şeklinde ama bilen birisi yok ne yazıkki
böyle bir şey buldum 1.30 dan itibaren izle voltajla ilgili

Bence bu Abdullah abi ile bizim sistemler arasındaki sıcaklık farkı Abdullah abiye gönderdikleri sistemin termal macununu daha kaliteli kullandıklarını düşünüyorum.

kardesim bende offset modu var işte override modu yok farklı anakartlar
buna bak istersen undervolt

ne yaptınız beyler oldu mu
benim ne yapmam gerekiyor
oldu kardeşim spordaydım o yüzden geç yazıyorum 55 civarı çalışıyordu şimdi 48-50 hem de 36ya düşürmeden. biosta f7 bas ordan advanced olana gel amd cbs var ona gir core performance boost var onu disabled yap.

oldu kardeşim spordaydım o yüzden geç yazıyorum 55 civarı çalışıyordu şimdi 48-50 hem de 36ya düşürmeden. biosta f7 bas ordan advanced olana gel amd cbs var ona gir core performance boost var onu disabled yap.
tamam yine 36 düşürecek işte tam performans calıstırmayacak onu kapattıgın için neyse böylede kullanılır sorun yok bizim voltaj ayarını bilen birini bulmamız gerek voltajı halledersek onları kapatmadan iyi sonuc alırız ama stok fanla oyunlarda zaten 80 leri görecek galiba

Corsair ma410p işlemci soğutucu ekleyip aldım. İlk bakışta yüksüz halde 35-40 derecede değişti sıcaklık. Hafif yükte 42-44 oldu. Ağır yük testi yapmadım. 55-60 dereceyi geçeceğini sanmam.

Geri