DarkLightGG
80+
- Reaksiyon skoru
- 175
BIOS'ta Advanced sekmesinin altında AMD CBS var, onun içerisinde Core Performance Boost disabled yap sadeceısı nasıl düştü ne yaptın
core performance boost buldun mu
BIOS'ta Advanced sekmesinin altında AMD CBS var, onun içerisinde Core Performance Boost disabled yap sadeceısı nasıl düştü ne yaptın
core performance boost buldun mu
Voltaj düşük geliyor herhaldbende hiç olmadı öyle bir şey nedeni nedir bilemiyorum gerçekten
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
kaç dakika yaptın bende yapıyım
Hocam onu kapattım daha windows kurmadım fakat biosta işlemci sıcaklığım 63 derece normal midir biraz fazla geldi sanırım ?BIOS'ta Advanced sekmesinin altında AMD CBS var, onun içerisinde Core Performance Boost disabled yap sadece
windowsu kurunca düzelirHocam onu kapattım daha windows kurmadım fakat biosta işlemci sıcaklığım 63 derece normal midir biraz fazla geldi sanırım ?
voltaj ayarını yapamadık cbp yi kapattım ama performans kaybı yaşatıyor kapatıncada orayı ellemeden voltajı düşürmem gerekiyor oda biosta offset olarak gözüküyor + ve - şeklinde ama bilen birisi yok ne yazıkkiwindowsu kurunca düzelir
voltaj ayarını yapamadık cbp yi kapattım ama performans kaybı yaşatıyor kapatıncada orayı ellemeden voltajı düşürmem gerekiyor oda biosta offset olarak gözüküyor + ve - şeklinde ama bilen birisi yok ne yazıkki
kardesim bende offset modu var işte override modu yok farklı anakartlarböyle bir şey buldum 1.30 dan itibaren izle voltajla ilgili
hm anladımkardesim bende offset modu var işte override modu yok farklı anakartlar
kardesim bende offset modu var işte override modu yok farklı anakartlar
oldu kardeşim spordaydım o yüzden geç yazıyorum 55 civarı çalışıyordu şimdi 48-50 hem de 36ya düşürmeden. biosta f7 bas ordan advanced olana gel amd cbs var ona gir core performance boost var onu disabled yap.ne yaptınız beyler oldu mu
benim ne yapmam gerekiyor
tamam yine 36 düşürecek işte tam performans calıstırmayacak onu kapattıgın için neyse böylede kullanılır sorun yok bizim voltaj ayarını bilen birini bulmamız gerek voltajı halledersek onları kapatmadan iyi sonuc alırız ama stok fanla oyunlarda zaten 80 leri görecek galibaoldu kardeşim spordaydım o yüzden geç yazıyorum 55 civarı çalışıyordu şimdi 48-50 hem de 36ya düşürmeden. biosta f7 bas ordan advanced olana gel amd cbs var ona gir core performance boost var onu disabled yap.