Neler Yeni

DA-Sistem 2'yi aldım

Muammer Beytekin

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,189
İsim
Muammer Beytekin
Evet arkadaşlar dediğim gibi en geç akşam alacaktım baktım stok bitiyor hemen aldım. Kısaca aldığım konfigre şu şekilde;
Kasa: V200
Anakart: ASUS TUF B450M-PLUS
Monitör: Asus TUF Gaming VG24VQ
Başka bir şeyi değiştirmeden aldım. İleride yani 1-2 Ay sonra kule tipi soğutucu, HDD ve 3 Tane fan alacağım.
Sistem beni bu şekilde 1.5 ay falan idare eder mi yani bana V200'ün hava boşlukları küçük geldi. Ekran kartı sıcaklığı olarak korkum yok fakat R5 3600'den dolayı korkum var şu 1-2 ay oyun için kullanacağım. Kule tipi soğutucu alınca Unreal Engine 4 ile uğraşacağım. Anakartı yükseltme sebebim ise 200 Lira farka değer olması çok daha üst düzey bileşenler bulunduruyor ve sıcaklık anlamında çok daha iyi olacağını düşündürüyor diğer Anakarta göre sonuçta kaliteli mosfet soğutucuları ve yanlış görmediysem büyükte bir metal soğutma bloğu var. Siz ne düşünüyorsunuz bu özelleştirme ve kasa hakkında, biraz uzun yazdım farkındayım fakat alacak arkadaşlara da biraz yol göstersin diye uzattım.

White Ravens

80+ Platinum
En İyi Cevap
5
Hayırlı olsun, güle güle kullan.
Sistem iyiydi, anakartı değiştirmen daha iyi olmuş.

FarukKusdil

80+ Platinum
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
9,279
İsim
Ömer Faruk Kuşdil
Kasa çok iyi değil malesef. Hava sirkülasyonu konusunda başarısız. Ayrıca keşke acele etmeseydiniz bugün tekrar az da olsa bir indirim olacaktı diye bildirmişti diye hatırlıyorum Abdullah Abi.

Gripen

80+ Platinum
En İyi Cevap
7
Hayırlı olsun da 3600 sıcak bir işlemci.

Muammer Beytekin

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,189
İsim
Muammer Beytekin
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Kasa çok iyi değil malesef. Hava sirkülasyonu konusunda başarısız. Ayrıca keşke acele etmeseydiniz bugün tekrar az da olsa bir indirim olacaktı diye bildirmişti diye hatırlıyorum Abdullah Abi.
Hocam indirim oldu zaten 5900'den 5700'e düştü o zaman aldım.

Muammer Beytekin

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,189
İsim
Muammer Beytekin
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

Muammer Beytekin

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,189
İsim
Muammer Beytekin
Keske o anakart yerine bir tane islemci sogutucusu alsaydin
İşlemci soğutucuyu alacağım dediğim gibi fakat Esnafım ve bunu dahi borç alarak aldım işlerin durumuna göre değişiyor bütçem.

Muammer Beytekin

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,189
İsim
Muammer Beytekin
Kasanın iyi olmadığını biliyorum fakat Abdullah reiste açıkladı öyle bir sıkıntısı yok bir mesh panel değil fakat başarısızda değil herkes dışarıdan gördüğü için yorum yapıyor gibi geldi bana kullanan 2-3 kişiyle konuştum almadan önce gayet memnunlar fakat yine de fan alacağım üste takacağım.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Hayırlı olsun o zaman.
Diğer türlü J24 alacaktım ama 400 lira farka değecek pek bir özelliği yok gibi geldi bana o fiyata 3 tane fan kitleri var. hatta yarı fiyatına var. O yüzden birazda mecburiyetten bütçeden dolayı ama sıkıntı çıkaracağını sanmıyorum hava akışı olarak tüm gün klimalı odadayım. Ayrıca sanayi esnafı olmanın güzel yanı bir ustaya önünü kestirtip veya yeni bir ön panel yaptırtabilirim.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Ben https://donanimarsivi.com/forum/konu/da-sistem-2nin-fiyati-birazdan-duesecek.68623/ bu konuda @Abdullah Hacıgül'ün yazdıklarına dayanarak aldım ha bir mucize beklemiyorum dediğim gibi sanırım 2 fan alıp üste takarsam sorun düzelecek gibi hava sirkülasyonu açısından.

Son düzenleme:
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,016,239
Üyeler
161,009
Son üye
sgsbsbs
Top Bottom