Emir Şensoydan
80+ Silver
- En İyi Cevap
- 13
4x te olmuyorHeaven Benchmark yapma şansın var mı?
En kötü sen 4X MSAA ile yaparız biz onu oranlarız![]()
4x te olmuyorHeaven Benchmark yapma şansın var mı?
En kötü sen 4X MSAA ile yaparız biz onu oranlarız![]()
4x te olmuyor
Evet çok riskli değil sıcaklığı ama bende serin çalışmasını istiyorum bi 2070 alıcam gibi 2.el temiz rog strix@keremcnsz24
O kartın soğutması pek iyi değil, %73 fan hızında ETS2 gibi bir oyunda 75 derece fazla.
Önermiyorum, önerttirmiyorum.
Bu fiyata bal gibi alınır, fanlar zaten sessiz.@keremcnsz24
O kartın soğutması pek iyi değil, %73 fan hızında ETS2 gibi bir oyunda 75 derece fazla.
Önermiyorum, önerttirmiyorum.
Evet aşırı riskli sıcaklık değil ama sistem indirimli sistem indirimsiz olsa alma deriz tuf ın sorunlu serisi gibi çok ısınmıyo ama fanları sessiz gerçektenBu fiyata bal gibi alınır, fanlar zaten sessiz.
75-80 derece iyi değil ama kabul edilebilir.
@Uygâr da da var, onda da 75-78 civarı.
Fakat fan sesini duymuyor, sessizler.
Hele bu fiyata hiç kaçmaz.
Bu fiyata bal gibi alınır, fanlar zaten sessiz.
O kasasına bağlı kapalı kasası varsa 85 derece görür ekzos fanı yoksada 85 derece görür ama sistemdeki kasa iyiBir arkadaş 85 derece görüyordu.
Witcher 3 oynadım bugün 30-40 dakika full %95-100 arası kullan max 79 gördüm. Ultra ayarlarBu fiyata bal gibi alınır, fanlar zaten sessiz.
Sıcak işte, gereksiz sıcak.Witcher 3 oynadım bugün 30-40 dakika full %95-100 arası kullan max 79 gördüm. Ultra ayarlar![]()
O da kanayan yaramız beya. O.C li bu arada benim kart fabrikasyon olarak.Sıcak işte, gereksiz sıcak.
Stok halde 80 derece görmüş.![]()
Onların yaptıkları 1 FPS belki etki ediyor.O da kanayan yaramız beya. O.C li bu arada benim kart fabrikasyon olarak.