baya pahalı olur leptop olursaArkadaşlar babamlar laptop al diyorlar bende aynı özellikteki laptoplar pahalıdir diyorum sadece fiyat söylemek için da sistem 3 gücünde laptop önerir misiniz
aynı güçte laptop bulmak zor buldun diyelim o kadar paraya yazık değil miArkadaşlar babamlar laptop al diyorlar bende aynı özellikteki laptoplar pahalıdir diyorum sadece fiyat söylemek için da sistem 3 gücünde laptop önerir misiniz
Dayim falan tasimasi zor olur diyor ama benim tasima derdim yok sadece örnek bir fiyat sordumbaya pahalı olur leptop olursa
babanı ikna et derim
banada zamanında LAPTOP ALDIRDILAR
Pişmandım ve sattım
İşte vazgeçmeleri için örnek bir fiyat sordumaynı güçte laptop bulmak zor buldun diyelim o kadar paraya yazık değil mi
1650 li bulabildimDayim falan tasimasi zor olur diyor ama benim tasima derdim yok sadece örnek bir fiyat sordum
Mesaj otomatik birleştirildi:
İşte vazgeçmeleri için örnek bir fiyat sordum
en az 12 13 bin tlDayim falan tasimasi zor olur diyor ama benim tasima derdim yok sadece örnek bir fiyat sordum
Mesaj otomatik birleştirildi:
İşte vazgeçmeleri için örnek bir fiyat sordum
o performanstaki laptoplar 8500 tl den aşşağı değilArkadaşlar babamlar laptop al diyorlar bende aynı özellikteki laptoplar pahalıdir diyorum sadece fiyat söylemek için da sistem 3 gücünde laptop önerir misiniz
Abartmaen az 12 13 bin TL