cobretti
80+ Bronze
Dahası
Bazıları biostan voltajla ısınmayı cözmüş o voltaj ayarlama menusu nerededir bulamadimda
Sanırsam anakartın S2H.Bazıları biostan voltajla ısınmayı cözmüş o voltaj ayarlama menusu nerededir bulamadimda
r5 3600
Bendeki Da sistem 3 için sormuştum bazi arkadaşlarda isinma sorunu vardi bende banada olursa cozumu nasik olur diye merak etmistimSilikon kalitene göre ayar çekersin.
Ekran kartına UV yaparsın.
İş tamamdır!
S2H ın offset voltaj ayarı çok zor Ryzen Master daha iyi bence
Nasıl ki? Belirli bir voltaj koyamıyorsun +0.030 falan yazıp deneme/yanılmayla istediğin voltajı tutturuyosun yanlış mıyım?Yoo, gayet kolay.
Nasıl ki? Belirli bir voltaj koyamıyorsun +0.030 falan yazıp deneme/yanılmayla istediğin voltajı tutturuyosun yanlış mıyım?
ben de r5 3600 kullanıyorum voltaj düşürmeden önce 80 dereceleri görüyodum düşürdükten sonra 60 larda takılıyo. Ben 1.1 v e düşürdümArkadaşlar şu voltaj işini hiç anlamıyorum ya herkeste oluyor mu bu sorun ? Yoksa bazı kişilerdemi bende olursa ne yapacam ben ya..
kaç ghz ?ben de r5 3600 kullanıyorum voltaj düşürmeden önce 80 dereceleri görüyodum düşürdükten sonra 60 larda takılıyo. Ben 1.1 v e düşürdüm