Neler Yeni

DA-SISTEM3 Sorunlar var ne yapmalıyım?

BSTXN

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
641
İsim
...
Dün pc ile alakalı bir çok sıkıntı yaşadım (sabahtan akşama kadar olcak şekilde);

Konu-1

Konu-2

Riot'a attığım ticket:

1610784326201.png

İtopya'ya da mail attım ve şaşırtıcı bi şekilde 8 saat içinde geri döndüler ve bunu yazdılar:
1610784651175.png

Ve beni bilen arkadaşların bildiği üzere bilgisayarı aldığımdan beri sorunsuz 1 kere kullanamadım hep farklı farklı sorunlarım vardı 2-3 aydır da bu pc kapanma olayı (birden normal chromeda dolaşırken ekran birden kapanıp bi kaç saniye sonra gigabyte yazıp pc geri açılıyo)

Onun dışında pc'yi aldığımdan beri tüm oyunlarda saniyelik takılma, fps'lerimin aşırı düşüklüğü vs. gibi sorunlarım var.

Biosum şuan F51 sürümünde bi daha güncelleştirme yapıyım mı? F60e sadece 5000 serisi işlemciler için geldi diye biliyorum, en son format deniycem heralde sonra itopya'ya göndereceğim.

Aklınıza yapabileceğim başka bişey geliyorsa söylerseniz sevinirim.

@Abdullah Hacıgül

Son düzenleme:

Abdullah Hacıgül

Kurucu - Yönetici
Yönetici
En İyi Cevap
4
Bu sorunların hepsi oyunun güncellemesi ile oldu demişsin, ama aldığımdan beri bir kere sorunsuz kullanmadım demişsin nasıl oluyor bu?

epalo

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
167
İsim
Durmuş T.
BIOS, Chipset ve Ekran kartını (DDU kaldırıp) güncelle artı windows içinde oyun modunu kapatmanı öneririm.

BSTXN

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
641
İsim
...
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Bu sorunların hepsi oyunun güncellemesi ile oldu demişsin, ama aldığımdan beri bir kere sorunsuz kullanmadım demişsin nasıl oluyor bu?
hocam bu sorun dediklerim yukarda bahsettiklerim valorantın donması ve bi anda tüm windowsu kastırması,

Onun dışındaki bütün sorunlarımın konularını atabilirim isterseniz ama kabaca, pc kendini bi anda siyah olup resetliyor (2-3 aydır), oyunlarda takılma yaşıyorum format, bios güncelleme, uv, sürücü değiştirme denendi, ekran kartını eğer windowsun kendi kurduğu sürücü ile kullanmazsam CS:GO'da fps 40-50lere düşüyor (aynı şekilde format, bios güncelleme, uv, sürücü değiştirme denendi), şimdi de bu sorunlar başladı ve sorunlarım katlanarak artıyo canımı sıkıyor hocam. Yanlışım olduysa kusura bakmayın.
Mesaj otomatik birleştirildi:

BIOS, Chipset ve Ekran kartını (DDU kaldırıp) güncelle artı windows içinde oyun modunu kapatmanı öneririm.
chipset güncel, biosu f51'den f60e'ye güncellemeli miyim? bir de ekran kartını güncellediğim anda csgo fps'im 200lerden 40-60'a düşüyor
Mesaj otomatik birleştirildi:

hocam riota attığım ticket'te yazıyor bu cümle ve sadece riot'a attığım ticket'te valorant ile ilgili sorunlar yazıyor, ayrıca aşağı diğer sorunlarımı da yazdım hepsi eğer valorant güncellemesinden sonra oldu gibi anlaşıldıysa benim hatam. Şimdi düzeltiyorum.

Son düzenleme:

lerensavasl

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,225
İsim
Eren Savaş
Çok can sıkıcı bir durum anlaşılan. Umarım en kısa zamanda problemi tamamen giderebilirsin. Bence itopya'nın dedikleri dışında işlemler uygulama. Kullanıcı hatası olarak yönlendirebilirler. Servise gönderirsiniz.

Xsamew

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
385
İsim
Furkan
İtopya pişmanlıktır

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular