Neler Yeni

DA3 geldii "" bazı sorularım var ve yardımlarınızı bekliyorum.""

vutayn

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
43
İsim
Ayber

ElectriX

80+ Silver
:( senden başka da yardım eden yok
Mesaj otomatik birleştirildi:

tr sayfasından f51 i indirdim zipden çıkartıp flaşa attım ... flaşı resetlememe gerek var mıydı yeni aldım flaşı
Gerek yok, ben dosya olan flaşımı kullanmıştım bir sıkıntı olmadı. Ama elektrik kesintisi olmamasına dikkat et. Başkent EDAŞ | Planlı Kesinti Listesi
hatta mahallene bak zamanlanmış elektrik kesintisi var mı diye

firat sobutay

80+ Platinum
En İyi Cevap
49
1.Öncelikle tertemiz bir kutulama şekliyle kargo elime ulaştı. İşlemci ve ramler powersupply kutsunun içinde bütün içerik 1. ve 2. resimde gördüğünüz gibi. (monitörü kendim aldım)

2.Sistemi açtığımda ve baktığımda elimdeki sistemin windows 10 pro olduğunu gördüm (3. resimde görebilirsiniz). Bu normal mi değil mi çözemedim bu konuda fikriniz nedir ?

3.biosu açtığımda güncel olup olmadığını nasıl anlayabilirim ve ram frekansalarını nerden görebilirim . 4. ve 5. resimlerden yardım edebilirsiniz.

4.son olarak sistemi kurdum bakınıyorum öylesine . Testleri yapmadan önce diyeceklerinizi bekliyorum.
Monitörün markası ve modeli nedir

ElectriX

80+ Silver
gerek yok sadece elektrik kesintisine bak. eğer elektrik giderse...
Garanti yolları taşlı...

Al bak burdan istersen. Ama ben formatlamadan yapıyom.

vutayn

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
43
İsim
Ayber
Garanti yolları taşlı...

Al bak burdan istersen. Ama ben formatlamadan yapıyom.
beyler şu an büyük korku içerisindeyim attığım fotoğrafa bakarak ekran kartını takıp takamadığımı anlayabilir misiniz

Monitörün markası ve modeli nedir
biosu hallettim ama ekran kartının PCle kablosundan mı kaynaklanıyor bilmiyorum ama pc de takmamış gözüküyorum ne yapmam lazım. bu arada PCle kablosu 2 ye ayrılıyor 8 , 8 olarak taktığım 8 lideki pinler ile diğer 8 li ping birbirine bağlantılı gibi gözüküyor lütfen yardım edin :(

Ekler

• WhatsApp Image 2020-09-15 at 18.08.58.jpeg
    WhatsApp Image 2020-09-15 at 18.08.58.jpeg
    179.7 KB · Hit: 45

Trexsons

80+ Silver
En İyi Cevap
1
beyler şu an büyük korku içerisindeyim attığım fotoğrafa bakarak ekran kartını takıp takamadığımı anlayabilir misiniz
Kormana gerek yok sanırım Vram 0gb gözüküyor:D Driver indirmemiş de olabilirsin

vutayn

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
43
İsim
Ayber
Kormana gerek yok sanırım Vram 0gb gözüküyor:D Driver indirmemiş de olabilirsin
driver indirmediğim için mi tam olarak bilmiyorum ben zaten .d ama gpu yok gözüküyor o performans tablosunda da

Fatih Avşar

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
184
İsim
Fatoh
1.Öncelikle tertemiz bir kutulama şekliyle kargo elime ulaştı. İşlemci ve ramler powersupply kutsunun içinde bütün içerik 1. ve 2. resimde gördüğünüz gibi. (monitörü kendim aldım)

2.Sistemi açtığımda ve baktığımda elimdeki sistemin windows 10 pro olduğunu gördüm (3. resimde görebilirsiniz). Bu normal mi değil mi çözemedim bu konuda fikriniz nedir ?

3.biosu açtığımda güncel olup olmadığını nasıl anlayabilirim ve ram frekansalarını nerden görebilirim . 4. ve 5. resimlerden yardım edebilirsiniz.

4.son olarak sistemi kurdum bakınıyorum öylesine . Testleri yapmadan önce diyeceklerinizi bekliyorum.
Kasalar mi karıştı ne oldu millete ful boş yolluyolar sana kurulu gelmiş hayırlı olsun

vutayn

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
43
İsim
Ayber
Kasalar mi karıştı ne oldu millete ful boş yolluyolar sana kurulu gelmiş hayırlı olsun
baya dolu dolu gözüküyor ama benimde bu konularda kafam boş ... Yıllardır laptop kullandığım için sistem kurulum işleri vs pek bilmiyorum o konularda da benim kafam boş

Revolucao

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
104
İsim
Yorum Emir
aga benimde pc geldi ama monitöre görüntü gitmiyor, bütün parçaları denedim olmuyor, iade talebi oluşturdum

Kaan ÇABUK

80+ Titanium
En İyi Cevap
1

Trexsons

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular