heroesturkey
80+ Bronze
- En İyi Cevap
- 1
Dahası
- Reaksiyon skoru
- 312
- İsim
- Murat Gündoğdu
Gençler selam. Ayağım 1 hafta öncesine kadar alçıdaydı, incindiği için. Alçıya alırken üstüne bile basamıyordum acıdan. Doktorun dediği tarihe gelince, üstüne basabilir hale geldiğim an çıkardık alçıyı. Fakat geçen hafta özellikle şişmesi devam etti. Ara ara acısı ve ağrısı devam ediyor. Üstüne üstlük üstüne hala yüklenemiyorum, koşamıyorum. Normal mi bu?
Hastaneye gittim dün, ortopedi randevusu olmadığı için nörolojiye buldum, belki sinirsel bir durumdur diye. Oradaki doktor da sağ olsun, hiç ilgilenmedi ters bi herifti. Başka hastaneye sevk çıkardı EMG çekilmesi için. Gittiğim hastane de onuncu aya, yani '3 ay' sonrasına randevu verdi. Şaka gibi bir sağlık sistemimiz var. Parası olmayan tedavi de göremiyor...
Hastaneye gittim dün, ortopedi randevusu olmadığı için nörolojiye buldum, belki sinirsel bir durumdur diye. Oradaki doktor da sağ olsun, hiç ilgilenmedi ters bi herifti. Başka hastaneye sevk çıkardı EMG çekilmesi için. Gittiğim hastane de onuncu aya, yani '3 ay' sonrasına randevu verdi. Şaka gibi bir sağlık sistemimiz var. Parası olmayan tedavi de göremiyor...