Neler Yeni

Daha önce itopya, sinerji veya gaming gen den alışveriş yapanlara bir sorum var

Asterisq

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Süleyman Ahmet BAŞKONUŞ
Merhabalar ben cumartesi günü Abdullah abinin yayınlayacağı sistemi almak istiyorum fakat Abdullah abi genellikde itopya,sinerji bilgisayar veya gaming gen den topluyor ben bu sitelere güveniyorum fakat babamın hiçbir bilgisi olmadığı için güvenemiyor eğer bu sitelerden alışveriş yapmış olan varsa kargo süreci ve ürün hakkında bilgi verebilirmi

swindler

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
367
İsim
abdulkadir bayram
Merhabalar ben cumartesi günü Abdullah abinin yayınlayacağı sistemi almak istiyorum fakat Abdullah abi genellikde itopya,sinerji bilgisayar veya gaming gen den topluyor ben bu sitelere güveniyorum fakat babamın hiçbir bilgisi olmadığı için güvenemiyor eğer bu sitelerden alışveriş yapmış olan varsa kargo süreci ve ürün hakkında bilgi verebilirmi
itopyada kargolar ups ile kargolanıyor ve ups bildiğiniz gibi hızlı bir performans sergiliyor hizmet olarak şuana kadar hiçbir sıkıntıya ulaşmadım kutulama olarakta güzeller(itopyadan bahsediyorum)rahatlıkla alışveriş yapabilirsiniz
Mesaj otomatik birleştirildi:

sadece itopya için değil hepsinden rahatlıkla yapabilirsiniz

Yavuz241

80+ Bronze
Ben İtopyadan aldım 1 günde kargoya verdiler 3. gün elime geldi. Bilgisayar aldım bu arada. UPS kargo ile geliyor kargolar. Bilgisayar sorunsuz geldi. Şu anda aktif kullanmaktayım bir sıkıntısı yok.

Top Bottom