Yardım Daireye çekilen bu kablo fibermi ? Kaç Mbps hız alabiliriz.

octevian1

80+
Reaksiyon skoru
5
Başlıkta belirttiğim gibi Teşekkürler.

Ekler

• IMG_20250618_115955.webp
    IMG_20250618_115955.webp
    443.7 KB · Hit: 94
  • IMG_20250618_120139.webp
    IMG_20250618_120139.webp
    524.6 KB · Hit: 92
  • IMG_20250618_120311.webp
    IMG_20250618_120311.webp
    346.7 KB · Hit: 91
  • Beğen
Reaksiyonlar: VeV1
Genelde 1000 mbps'e kadar destekliyor bu kablolar. Hangi firma kabloyu çekmiş? Apartman girişinde ankastre kutusu bulunuyor

Fiber kablo evet, hız konusunda operatör söyler muhtemelen 1000mbps diyeceklerdir.
Valla bende fiber cekili, kendim cektim hatta, sari olan fiberoptik kablolardan. 100 mbps alabiliyorum en fazla, ustunu hicbir dagitici gormuyor. Sebebi ne olabilir

Valla bende fiber cekili, kendim cektim hatta, sari olan fiberoptik kablolardan. 100 mbps alabiliyorum en fazla, ustunu hicbir dagitici gormuyor. Sebebi ne olabilir
İnternet servis sağlayıcın en fazla o hızı veriyordur bölgende 1000 mbps destekli altyapı yoksa
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Türk Telekom ekipleri çekti. girişte kalın turuncu bı kablo doşediler kutu gelicekmiş.
1000 mbps e kadar kullanırsın muhtemelen. Bizim binada da var 1000 mbps veriyor

İnternet servis sağlayıcın en fazla o hızı veriyordur bölgende 1000 mbps destekli altyapı yoksa

1000 mbps e kadar kullanırsın muhtemelen. Bizim binada da var 1000 mbps veriyor
Servis saglayicim turktelekom, ne turknet ne turk telekom 100 mbps ustunu gostermiyor

Türk Telekom ekipleri çekti. girişte kalın turuncu bı kablo doşediler kutu gelicekmiş.
Genelde alt yapı tamamen binada aktif olduğunda kapılara kağıt asıyorlar ya da bina girişindeki kapıya ya da ankastre üstünde numaraların olduğu sticker yapıştırıyorlar oradan ulaşıp bağlatabilirsin. Bizim binada kutu 5 aydır duruyordu ama bağlanmamıştı yeni bina olduğu için geçen hafta aktif oldu sonra stickler yapıştırıp kağıt asmışlar kapılara

Servis saglayicim turktelekom, ne turknet ne turk telekom 100 mbps ustunu gostermiyor
Maalesef bulunduğun bölgedeki altyapı desteklemediği için en fazla 100 mbps alıyorsun. Umarım yakın zamanda gelir

Nereden çektiniz tam olarak? Apartmanda fiber kutusu var mı? Varsa TT ekipleri aynı konudaki gibi fiber kabloyu çekip GPON cihazıyla modeminize ordan da eve interneti dağıtıyor.

Nereden çektiniz tam olarak? Apartmanda fiber kutusu var mı? Varsa TT ekipleri aynı konudaki gibi fiber kabloyu çekip GPON cihazıyla modeminize ordan da eve interneti dağıtıyor.
Hocam sitedeki her blokta elektrik odasi mevcut, odanin icersinde turktelekomun internet kutusu var, kendim fiber kablo alip cekmek zorunda kaldim cunku site yeni olmasina ragmen tüm fiber kablo tesisatlari biryerde patlamis, kirilmis, rtik ne olduysa bilmiyoruz fakst hicbirinde sinyal ulasmiyor, kabloyu cektikten sonra ekipleri cagirip baglantilairni yaptirdim. Onlar da bulundugum mevkideki en yuksek altyapiya sahip oldugumu soylemislerdi, fakat 100mbps istemistim o donem, simdi artirayim diyorum ama hicbir saglayici bana 100 mbps den fazla internet saglamiyor

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,161,927
Üyeler
184,534
Son üye
Ali duvarbaşı
Geri