Neler Yeni

Dalga Geçen Sapık Suriyeli

efay144

80+ Silver
Diğerleri umrunda olup olmaması, gelip gitmeleri gram beni ilgilendirmez. Fakat bir kişinin hatası ile bütün milleti yargılamak çok yanlıştır.

Bana konuştuğum konuya bağlı cevap veremiyorsun. Banane senin kimi umursadığını veya onların nereye gittiğini?
Bizim derdimiz askerimiz bunlar için baştakiler için şehit oluyor mesela hemen unutuldu Suriyede birden en az 100 askerimizin şehit olduğu ve bu sayı giderek artıyor... Umarım bir gün bu din kardeşlerinin tacizlerine uğramazsın çünkü olursan arkanda kimse olmayacak.

TamerKs

80+ Silver
Bizim derdimiz askerimiz bunlar için baştakiler için şehit oluyor mesela hemen unutuldu Suriyede birden en az 100 askerimizin şehit olduğu ve bu sayı giderek artıyor... Umarım bir gün bu din kardeşlerinin tacizlerine uğramazsın çünkü olursan arkanda kimse olmayacak.
Onlar sevdiğimden bahsetmedim, okuduğunuzu anlamada zorluk çekiyorsunuz nedense. Ben bir kişinin hatası ile bütün milleti yargılamayın diyorum. Burada gelip bana askerden bahsediyorsun ne alaka?

Son düzenleme:

Chrollo04

80+ Bronze
Çok cahilce yaklaşımlarınız bazen düşünce şeklinizi çizdirebiliyor, bir suriyeli vatandaşı kötü bir davranış ve ahlaksızca bir paylaşım yapmış anlıyorum ama diğerlerin ne suçu var?

Hepsi gebersin falan diyorsunuz yani bir Türk tecavüz etti diye bütün Türkleri aynı şekilde mi yargılıyorsunuz ya da biri yargılasa hoşunuza gider mi??
başka ırk olsa neyse de bunların kanları bozuk

Major

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
816
İsim
İsim
ANLAMIYORUM!

Neden düşünmüyorsunuz? ya da dur, çok daha doğrusunu söyleyeyim: Objektif olamıyorsunuz.
neden "hepsi" , neden? şunu artık kafanızın dibine kazıyın, insanlar farklıdır; davranışlarının ırklarıyla alakası yoktur. Hani hepsini gebertseler falan yazıyorsunuz ya, bu tacizci şahıs ve diğer birçok suçlu suriyeli ölecektir, evet. AMA birsürü çocuk ve masum, zar zor borçlarıyla ailesini geçindirmeye çalışan, pislik içinde çalışıp belki de ömrünün bir yarısını silmiş, ve diğer yarısını da kanser olarak geçirecek insan da ölecek.

İnsan insandır, bunun suriyelisi türkü yoktur.

efay144

80+ Silver
Onlar sevdiğimden bahsetmedim, okuduğunuzu anlamada zorluk çekiyorsunuz nedense. Ben bir kişinin hatası ile bütün milleti yargılamayın diyorum. Burada gelip bana askerden bahsediyorsun ne alaka?
Aga yüzde 99u böyle benim yaşadığım bölgede türklerden çok suriyeli var seninkiler Şama cumaya gidecez dedi sağolsunlar Türkiyenin her yeri Şam oldu

Margot Robbie

80+ Titanium
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
61,066
İsim
Margot Robbie
İlgilendiği Kategoriler
YKS, İskandinav mitolojisi
ANLAMIYORUM!

Neden düşünmüyorsunuz? ya da dur, çok daha doğrusunu söyleyeyim: Objektif olamıyorsunuz.
neden "hepsi" , neden? şunu artık kafanızın dibine kazıyın, insanlar farklıdır; davranışlarının ırklarıyla alakası yoktur. Hani hepsini gebertseler falan yazıyorsunuz ya, bu tacizci şahıs ve diğer birçok suçlu suriyeli ölecektir, evet. AMA birsürü çocuk ve masum, zar zor borçlarıyla ailesini geçindirmeye çalışan, pislik içinde çalışıp belki de ömrünün bir yarısını silmiş, ve diğer yarısını da kanser olarak geçirecek insan da ölecek.

İnsan insandır, bunun suriyelisi türkü yoktur.
Doğru diyorsun. İnsanın Arabı Türkü, Müslümanı Hristiyanı yoktur bence de. Sadece iyisi ve kötüsü vardır.

Arthur♛Morgan

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,585
İsim
sefa korkmaz
İlgilendiği Kategoriler
Red Dead Redemption ve Rockstar ile ilgili her şeye ilgim var
Instagram
sfakorkmaz
Kankalar hepsi olmasa bile bu şekilde vukuat çıkaran sapıklık yapan ülkeye bir şekilde zararı dokunanları tek sefer de hiç ağzını açmasına izin vermeden göndermek lazım. Benim tanıdığım bir çok suriyeli var ve objektif baktığın zaman gerçekten çok kalender iyi insanlar tek derdi para kazanıp ailesini geçindirebilmek asla saygısızlık yapmıyorlar ama dediğim gibi en ufak hatası olanı da direkt göndereceksin.

Top Bottom