Neler Yeni

Dark Diamond PRO 4x12cm Kasaya Kaç watt power lazım ?

ahmeet2

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
32
İsim
ahnet

Gıgabyte Geforce Rtx 3060 Gamıng Oc V2.0 12GB Gddr6 192 Bit Ekran Kartı​

Intel Core i5-12400F 2.5 GHz 6 Çekirdek 18MB Cache LGA1700 Soket 10nm İşlemci​

Gıgabyte B660M DS3H 5333MHZ (Oc) Ddr4 Soket 1700 M.2 HDMI Dp D-Sub Matx Anakart​

Corsair Vengeance LPX 2x8GB 3600 MHz DDR4 CL18 AMD Ryzen Optimize Ram şu özelliklere uygun kaç watt power sup lazım yazar mısınız tavsiye power sup da söyleyebilirseniz sevinirim dostlar​

DR. BİYOLOJİ

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,153
İsim
kilan embappe
600w ve üzeri yeter...

Ysuflix

80+ Gold
High Power iyidir alınır.
Mesaj otomatik birleştirildi:

o kasa mesh değil hocam ve argb değil bu sisteme önermem

ahmeet2

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
32
İsim
ahnet
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

https://www.hepsiburada.com/high-po...VGJzVCh1aqwDJEAAYASAAEgJb-_D_BwE&gclsrc=aw.ds
hangisi ?

Dahası  
Reaksiyon skoru
11
İsim
Murat AKINCI
Bende high power düşünüyorum ama kimisi önermiyor

ahmeet2

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
32
İsim
ahnet

kasa ne önerirsin hocam

Ysuflix

80+ Gold
Bende high power düşünüyorum ama kimisi önermiyor
hocam kullanmayandan öneri alma ağzı olan konuşuyor. çok uzun süre kullanılmış 550w psusunu çıkma olarak almıştım taş gibiydi bi temizledim dewamke. alınır marka adamlar sadece psu üretiyor fp olarak çok iyi bence.

https://www.hepsiburada.com/high-po...VGJzVCh1aqwDJEAAYASAAEgJb-_D_BwE&gclsrc=aw.ds
hangisi ?
750 tabii ki ama fazla para vermeye gerek yok 650w fazlasıyla yeter sistem o kadar kullanmıyor bile zaten

kasa olarak önerim bu : https://www.pttavm.com/msi-mag-forg...-fan-atx-gaming-bilgisayar-kasasi-p-300378596

ahmeet2

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
32
İsim
ahnet
hocam kullanmayandan öneri alma ağzı olan konuşuyor. çok uzun süre kullanılmış 550w psusunu çıkma olarak almıştım taş gibiydi bi temizledim dewamke. alınır marka adamlar sadece psu üretiyor fp olarak çok iyi bence.

750 tabii ki ama fazla para vermeye gerek yok 650w fazlasıyla yeter sistem o kadar kullanmıyor bile zaten
650 yeterse bu sisteme alayım o zamna kardeşş dark kasayla birlikte kasayla uyum sağlar herhalde demi ekstra bişeyine bakmaya gerek var mı acaba bilmediğim için soruyorum

kasa olarak önerim bu : https://www.pttavm.com/msi-mag-forg...-fan-atx-gaming-bilgisayar-kasasi-p-300378596
biraz pahalı gibi kasa ya 1 bin civarı bişeşy istiyorum kardeş

mesh ve argb ne oluyor ttam acaba

Ysuflix

80+ Gold
650 yeterse bu sisteme alayım o zamna kardeşş dark kasayla birlikte kasayla uyum sağlar herhalde demi ekstra bişeyine bakmaya gerek var mı acaba bilmediğim için soruyorum

biraz pahalı gibi kasa ya 1 bin civarı bişeşy istiyorum kardeş

mesh ve argb ne oluyor ttam acaba
mesh demek önü ızgara demek yani çok daha iyi hava alıyor demek. önü cam olanlar içeri hava almıyor. yani parçalar daha çok ısınıyor. içeri hava alan kasayla almayan kasa arasında cok fark var ısı olarak. 1k civarı ise bir kasa daha atayım. önü ızgaralı ve argb. argb de şu anlama geliyor bir sürü ışık modu var demek. sizin attığınız dark kasa ışık modu yok sabit rengarenk yanıyor bu dönerek rengarenk yanıyor ve bir sürü ışık modu var görsel olarak daha iyi yani.

Top Bottom