https://www.hepsiburada.com/high-po...VGJzVCh1aqwDJEAAYASAAEgJb-_D_BwE&gclsrc=aw.dsHigh Power iyidir alınır.
![]()
High Power Element BR 650W 80+ Bronze Siyah ATX Güç Kaynağı (HP1-M650BR-H12S) | Teknobiyotik
High Power Eco 500W 85+ Bronze 3 High Power Element-DD GD 650W 80+ Bronze 54.16A Single Rail Aktif PFC Siyah ATX Güç Kaynağı İleri Seviye DC to DC Dönüştürücü Teknolojisiyle Donatılmış Masaüstü Bilgisayarınız için 650W 80+ Bronze Verimliliğinde İdeal Güç Kaynağı 650W 80+ Bronze Güç...www.teknobiyotik.com
Mesaj otomatik birleştirildi:
o kasa mesh değil hocam ve argb değil bu sisteme önermem
kasa ne önerirsin hocamHigh Power iyidir alınır.
![]()
High Power Element BR 650W 80+ Bronze Siyah ATX Güç Kaynağı (HP1-M650BR-H12S) | Teknobiyotik
High Power Eco 500W 85+ Bronze 3 High Power Element-DD GD 650W 80+ Bronze 54.16A Single Rail Aktif PFC Siyah ATX Güç Kaynağı İleri Seviye DC to DC Dönüştürücü Teknolojisiyle Donatılmış Masaüstü Bilgisayarınız için 650W 80+ Bronze Verimliliğinde İdeal Güç Kaynağı 650W 80+ Bronze Güç...www.teknobiyotik.com
hocam kullanmayandan öneri alma ağzı olan konuşuyor. çok uzun süre kullanılmış 550w psusunu çıkma olarak almıştım taş gibiydi bi temizledim dewamke. alınır marka adamlar sadece psu üretiyor fp olarak çok iyi bence.Bende high power düşünüyorum ama kimisi önermiyor
750 tabii ki ama fazla para vermeye gerek yok 650w fazlasıyla yeter sistem o kadar kullanmıyor bile zatenhttps://www.hepsiburada.com/high-po...VGJzVCh1aqwDJEAAYASAAEgJb-_D_BwE&gclsrc=aw.ds
hangisi ?High Power Element BR 750W 80+ Bronze Siyah ATX Güç Kaynağı Fiyatı
High Power Element BR 750W 80+ Bronze Siyah ATX Güç Kaynağı en iyi fiyatla Hepsiburada'dan satın alın! Şimdi indirimli fiyatla sipariş verin, ayağınıza gelsin!www.hepsiburada.com
650 yeterse bu sisteme alayım o zamna kardeşş dark kasayla birlikte kasayla uyum sağlar herhalde demi ekstra bişeyine bakmaya gerek var mı acaba bilmediğim için soruyorumhocam kullanmayandan öneri alma ağzı olan konuşuyor. çok uzun süre kullanılmış 550w psusunu çıkma olarak almıştım taş gibiydi bi temizledim dewamke. alınır marka adamlar sadece psu üretiyor fp olarak çok iyi bence.
750 tabii ki ama fazla para vermeye gerek yok 650w fazlasıyla yeter sistem o kadar kullanmıyor bile zaten
biraz pahalı gibi kasa ya 1 bin civarı bişeşy istiyorum kardeşhocam kullanmayandan öneri alma ağzı olan konuşuyor. çok uzun süre kullanılmış 550w psusunu çıkma olarak almıştım taş gibiydi bi temizledim dewamke. alınır marka adamlar sadece psu üretiyor fp olarak çok iyi bence.
750 tabii ki ama fazla para vermeye gerek yok 650w fazlasıyla yeter sistem o kadar kullanmıyor bile zaten
kasa olarak önerim bu : https://www.pttavm.com/msi-mag-forg...-fan-atx-gaming-bilgisayar-kasasi-p-300378596
mesh ve argb ne oluyor ttam acabaHigh Power iyidir alınır.
![]()
mesh demek önü ızgara demek yani çok daha iyi hava alıyor demek. önü cam olanlar içeri hava almıyor. yani parçalar daha çok ısınıyor. içeri hava alan kasayla almayan kasa arasında cok fark var ısı olarak. 1k civarı ise bir kasa daha atayım. önü ızgaralı ve argb. argb de şu anlama geliyor bir sürü ışık modu var demek. sizin attığınız dark kasa ışık modu yok sabit rengarenk yanıyor bu dönerek rengarenk yanıyor ve bir sürü ışık modu var görsel olarak daha iyi yani.650 yeterse bu sisteme alayım o zamna kardeşş dark kasayla birlikte kasayla uyum sağlar herhalde demi ekstra bişeyine bakmaya gerek var mı acaba bilmediğim için soruyorum
biraz pahalı gibi kasa ya 1 bin civarı bişeşy istiyorum kardeş
mesh ve argb ne oluyor ttam acaba