Neler Yeni

Dark Souls serisi nerden başlanmalı

Swazy_

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
74
İsim
Buğra Yılmaz
Bütçe
100
Xbox Series S var Dark souls serisi indirdimde Dark souls başlamayı düşünüyorum da hikayesi pek önemli değil 100 tl bütcem var Dark souls 1 den başlayım 2 den mi dark souls 3 param yok

AshenOne

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
106
İsim
Furkan
Xbox Series S var Dark souls serisi indirdimde Dark souls başlamayı düşünüyorum da hikayesi pek önemli değil 100 TL bütcem var Dark souls 1 den başlayım 2 den mi dark souls 3 param yok
Dark souls remasterad veya Dark souls 3 ile başlamanı tavsiye ederim. Daha rafine bir oynanış sanat tasarımı doruklarda olsun istersen DS 3 derim. Hepsini de defalarca bitirmiş biri olarak tatları cidden çok ayrı. DS1 atmosfer mekanların birbiriyle olan bağlantısı muazzam derecede. Çoğu kişi DS2 sevmez ama onunda içindeki hüznü anlayınca kendini oyunun içinde hissediyorsun. DS3 zaten son oyun ve bu yüzden en kapsamlı ve rafine olan. Bence DS3 ile başlayın. Ayrıca beraber oynamak istersen özelden yazabilirsin çapraz platform vardı sanırım..
Mesaj otomatik birleştirildi:

Xbox Series S var Dark souls serisi indirdimde Dark souls başlamayı düşünüyorum da hikayesi pek önemli değil 100 TL bütcem var Dark souls 1 den başlayım 2 den mi dark souls 3 param yok
Bu arada DS1 de cidden çok iyi kaç kere bitirmişimdir remastered versiyonu indirime girsin diye bekliyorum. Oynanış olarak lore olarak mekanlar falan hepsi iyi yani ilk oyun diye yanıltmasın.

Swazy_

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
74
İsim
Buğra Yılmaz
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Dark souls remasterad veya Dark souls 3 ile başlamanı tavsiye ederim. Daha rafine bir oynanış sanat tasarımı doruklarda olsun istersen DS 3 derim. Hepsini de defalarca bitirmiş biri olarak tatları cidden çok ayrı. DS1 atmosfer mekanların birbiriyle olan bağlantısı muazzam derecede. Çoğu kişi DS2 sevmez ama onunda içindeki hüznü anlayınca kendini oyunun içinde hissediyorsun. DS3 zaten son oyun ve bu yüzden en kapsamlı ve rafine olan. Bence DS3 ile başlayın. Ayrıca beraber oynamak istersen özelden yazabilirsin çapraz platform vardı sanırım..
Dark souls remastered 71.25 tl dark souls 2 50 tl Dark Souls 3 122,50 tl Bende Sadece 100 tl var

Gri Caner

80+ Titanium
En İyi Cevap
7
İndirim bekle. Sonbahar veya kış indirimlerinde düşme ihtimali var.

DerratiX

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
13,535
İsim
Eren
İlgilendiği Kategoriler
karışık
Instagram
@sshintori
Steam
shiori
Discord
poxy_
İlk kez souls oynuyorsan bence Elden Ring ile başla. Sonra DS3-DS2-DS1 diye git.

AshenOne

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
106
İsim
Furkan

Swazy_

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
74
İsim
Buğra Yılmaz
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Ds1 remastered alayım zaten

Bütçesi 100 lira hocam arkadaşın. :)

Türü sever misin bilmiyorum ama seversen DS1 seni asla pişman etmez.
Böyle tür oyunlara yönelmek istiyordum online oyunlardan sıkıldım zaten

En azından bi seriye başlamak için 1 oyundan başlamak daha mantıklı gidip 3 ten başlayınca insanın kafası gidiyor arkadaş ds1 bittince ds2 başlayım

Ds1 den sonra ds3 mi alayım 2 mi

AshenOne

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
106
İsim
Furkan
Ds1 remastered alayım zaten

Böyle tür oyunlara yönelmek istiyordum online oyunlardan sıkıldım zaten
Eğer tutulursan bütün seriyi oynamak istersin sonra yetmez bu türde çıkan oyunları oynamak istersin ama hiç biri bunların tadını vermez. :) Bu arada herkesin fikrini saygım var eskiden yeniye gitmek daha mantıklı bana göre çünkü grafikler ve oyunun mekanikleri falan hepsi gelişiyor ve bir üst noktaya çıkıyor. En azından bu firma için o yüzden ilk kez oynayan birisi için zor olabilir. İlla 1. oyundan başlanması gereken bir seri değil tabii ki ama haklısın 1 iyidir. iyi eğlenceler şimdiden. :)

Swazy_

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
74
İsim
Buğra Yılmaz
Eğer tutulursan bütün seriyi oynamak istersin sonra yetmez bu türde çıkan oyunları oynamak istersin ama hiç biri bunların tadını vermez. :) Bu arada herkesin fikrini saygım var eskiden yeniye gitmek daha mantıklı bana göre çünkü grafikler ve oyunun mekanikleri falan hepsi gelişiyor ve bir üst noktaya çıkıyor. En azından bu firma için o yüzden ilk kez oynayan birisi için zor olabilir. İlla 1. oyundan başlanması gereken bir seri değil tabii ki ama haklısın 1 iyidir. iyi eğlenceler şimdiden. :)
200 tl var ama direk dark souls 3 deluxe edition alıcam 3 ten başlıyorun

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

• B1L0
    Hayırlı forumlar

Forum istatistikleri

Konular
1,020,626
Üyeler
161,727
Son üye