Neler Yeni

Yardım Darmoshark M3 4k ve mouse önerisi için yardım

IMasterTV

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
18
İsim
Hamza BEBEK
İlgilendiği Kategoriler
Yayıncılık oyun oynamak
Merhaba arkadaşlar herkese iyi forumlar, ben başlıkta ki mouse u almayı düşünüyorum fakat alımım amazon üzerinden olacak hediye çekim var. Başlıkta ki mouse yi amazonda bulamıyorum bir kaç darmoshark diye geçen mouse var ama onlar gerçek mi bilmiyorum. 1000 1500 tl arası bi mouse almak istiyorum ne alabilirim tercihim neyden yana olmadı yardımlarınızı bekliyorum.

Darmoshark diye bulduğum link bu

Reav

80+ Silver
Merhaba arkadaşlar herkese iyi forumlar, ben başlıkta ki mouse u almayı düşünüyorum fakat alımım amazon üzerinden olacak hediye çekim var. Başlıkta ki mouse yi amazonda bulamıyorum bir kaç darmoshark diye geçen mouse var ama onlar gerçek mi bilmiyorum. 1000 1500 TL arası bi mouse almak istiyorum ne alabilirim tercihim neyden yana olmadı yardımlarınızı bekliyorum.

1 bu darmoshark m3 4k değil düz m3 ve çok büyük bir mouse eliniz büyük değilse alınmaz
2 bütçeyi aşarak bunu alın yanında cam skatezde hediye kalite olarak çok üstünde darmosharkın darmosharkın kalitesi plastiği vesaire çok kötü N3 kullanıyorum bende https://shop.connectgame.com.tr/pro...-beyaz-extra-paket?_pos=4&_psq=d&_ss=e&_v=1.0

IMasterTV

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
18
İsim
Hamza BEBEK
İlgilendiği Kategoriler
Yayıncılık oyun oynamak
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

Reav

80+ Silver
hocam amazon üzerinden almam gerekiyor da amazon linki var mı acaba
Neden? Amazonda bu fiyata bulamazsınız
Mesaj otomatik birleştirildi:

Merhaba arkadaşlar herkese iyi forumlar, ben başlıkta ki mouse u almayı düşünüyorum fakat alımım amazon üzerinden olacak hediye çekim var. Başlıkta ki mouse yi amazonda bulamıyorum bir kaç darmoshark diye geçen mouse var ama onlar gerçek mi bilmiyorum. 1000 1500 TL arası bi mouse almak istiyorum ne alabilirim tercihim neyden yana olmadı yardımlarınızı bekliyorum.

Ayrıca garantinizde olmaz ortada kalırsınız bir problemde

IMasterTV

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
18
İsim
Hamza BEBEK
İlgilendiği Kategoriler
Yayıncılık oyun oynamak
1 bu darmoshark m3 4k değil düz m3 ve çok büyük bir mouse eliniz büyük değilse alınmaz
2 bütçeyi aşarak bunu alın yanında cam skatezde hediye kalite olarak çok üstünde darmosharkın darmosharkın kalitesi plastiği vesaire çok kötü N3 kullanıyorum bende https://shop.connectgame.com.tr/pro...-beyaz-extra-paket?_pos=4&_psq=d&_ss=e&_v=1.0
bir de elim 10x19 ve palm tutuşu yapıyorum büyüklük olarak önerebileceğin bi mouse var mıdır

Amazon üzerinde 500 liralık hediye çekim mevcut onu da kullanacağım ilk mesajımda belirtmiştim

Cavuskerem

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,636
İsim
Kerem Çavuş

Benim elim küçük normalde rog keris falan anca oluyor elime ama darmo tam oturdu elin büyük değilse bile alabilirsin , ayrıca amazon yurtdışından alırsan adamlar direkt ürün iadesi alıyor 2 yıl nasıl garantisi varsa aynı şekilde garantisi devam ediyor , garantisiz diye bir durum yok yani

Reav

80+ Silver
Benim elim küçük normalde rog keris falan anca oluyor elime ama darmo tam oturdu elin büyük değilse bile alabilirsin , ayrıca amazon yurtdışından alırsan adamlar direkt ürün iadesi alıyor 2 yıl nasıl garantisi varsa aynı şekilde garantisi devam ediyor , garantisiz diye bir durum yok yani
İadede sorun yok zaten garantide problem var bir sürü attack shark ve vgn gamepower alan arkadaşım var garanti durumunda garantiyle alakalı hiç biri dönüş alamadılar maalesef ki M3 biraz el yapısınada bağlı sanki.

bir de elim 10x19 ve palm tutuşu yapıyorum büyüklük olarak önerebileceğin bi mouse var mıdır

Amazon üzerinde 500 liralık hediye çekim mevcut onu da kullanacağım ilk mesajımda belirtmiştim
https://www.amazon.com.tr/DeLUX-kab...&qid=1703110914&sprefix=delux+,aps,233&sr=8-1 tam size göre mouse primeda var ayrıca.

IMasterTV

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
18
İsim
Hamza BEBEK
İlgilendiği Kategoriler
Yayıncılık oyun oynamak
İadede sorun yok zaten garantide problem var bir sürü attack shark ve vgn gamepower alan arkadaşım var garanti durumunda garantiyle alakalı hiç biri dönüş alamadılar maalesef ki M3 biraz el yapısınada bağlı sanki.

https://www.amazon.com.tr/DeLUX-kablosuz-PAW3395-sensörlü-26000DPI/dp/B0BZTZCX9Y/ref=mp_s_a_1_1?crid=10GK9TYFHA8HH&keywords=delux+m800+pro&qid=1703110914&sprefix=delux+,aps,233&sr=8-1 tam size göre mouse primeda var ayrıca.
Teşekkürler.

Dahası  
Reaksiyon skoru
12,019
İsim
Murat Orhan
A950 varken bu fiyata m800 alınmaz

Top Bottom