Egemenn123
80+
Dahası
- Reaksiyon skoru
- 21
- İsim
- Egemen
Merhabalar herkese iyi forumlar. Bundan 3 ay önce bir konu açmıştım. KRONİK SORUNLU bir MSi leopard gl65 cihazım vardı. 3 ay süren davayı gün itibariyle kazandık. Ve emsali bir cihaz ile değişime kadar götürebildik işi.
Siz değerli teknoloji cevherleri abilerim kardeşlerimden ricam , aşağıya eski cihazımı ve emsali cihazın özelliklerini vereceğim. Karşılaştırma Ve değerlendirme yapar mısınız ?
Eskisi: Msi GL65 Leopard ;
RTX 2060 yüksek performanslı kart
i7 10750H 10. Nesil işlemci
16 gb 3200mhz ram
512 GB SSD + 1 TB Hardisk
15.3" 144 Hz IPS ekran
Yenisi emsal gösterilen cihaz: Msi NB Katana 11UE-237tr;
RTX 3060 Yüksek performanslı kart
i7 11800H 11. Nesil işlemci
16 gb 3200mhz ram
1tb SSD
17.3" 144 Hz IPS ekran
Şimdi esasında emsal gelen cihazın daha iyi olduğunu görebiliyorum. FAKAT sorum ve aklıma takılan birer şey var ;
1-) Emsal gösterilen cihaz ne kadar uzun ömürlü değerlendirir misiniz? Cihaz a ekleme yükseltme yapılmalı mı, gerekirse kaç yıl içinde. Genellikle montaj , müh. Programı ve arada oyun için kullanacağım???
2-) Msi katana serisi hakkında neler biliyorsunuz ? Giriş ve orta seviye arası bir model olduğu ve çok ta iyi olmadığını söylemiş bir forumdaki bir yazar. Hadi len dedim herkes ayıp tutuyor fakat içime de kurt düşmedi değil.
teşekkürler ...
Siz değerli teknoloji cevherleri abilerim kardeşlerimden ricam , aşağıya eski cihazımı ve emsali cihazın özelliklerini vereceğim. Karşılaştırma Ve değerlendirme yapar mısınız ?
Eskisi: Msi GL65 Leopard ;
RTX 2060 yüksek performanslı kart
i7 10750H 10. Nesil işlemci
16 gb 3200mhz ram
512 GB SSD + 1 TB Hardisk
15.3" 144 Hz IPS ekran
Yenisi emsal gösterilen cihaz: Msi NB Katana 11UE-237tr;
RTX 3060 Yüksek performanslı kart
i7 11800H 11. Nesil işlemci
16 gb 3200mhz ram
1tb SSD
17.3" 144 Hz IPS ekran
Şimdi esasında emsal gelen cihazın daha iyi olduğunu görebiliyorum. FAKAT sorum ve aklıma takılan birer şey var ;
1-) Emsal gösterilen cihaz ne kadar uzun ömürlü değerlendirir misiniz? Cihaz a ekleme yükseltme yapılmalı mı, gerekirse kaç yıl içinde. Genellikle montaj , müh. Programı ve arada oyun için kullanacağım???
2-) Msi katana serisi hakkında neler biliyorsunuz ? Giriş ve orta seviye arası bir model olduğu ve çok ta iyi olmadığını söylemiş bir forumdaki bir yazar. Hadi len dedim herkes ayıp tutuyor fakat içime de kurt düşmedi değil.
teşekkürler ...