ekran kartı driverinizi ddu ile tamamen silip tekrar kurun genel olarak internetteki çözümler bunlar veya daha eski bi sürüm deneyin olmaz iseAlıntıyı görüntüledavinci resolveu açmak istediğimde yüklenen şeyler yazıyor ama projeler yükleniyor dediğinde uygulama kapanıyor youtube dan çözümlerine baktım herkes davinci resolve un grafik tercihini güç tasarrufuna almış bende denedim ama sorun hala daha devam ediyor bu yüzden grafik tercihini yüksek performansa aldım ama hala daha sonuç aynı bu sorunu nasıl çözebilirim?
driver ı silip yükledim sorun düzelmedi eski sürümlerini nasıl deneyeceğim?ekran kartı driverinizi ddu ile tamamen silip tekrar kurun genel olarak internetteki çözümler bunlar veya daha eski bi sürüm deneyin olmaz ise
kusura bakmayın bu tür uygulamaları bilmiyorum bu forumdaki konuda diyor farklı sürüme geçin diyordriver ı silip yükledim sorun düzelmedi eski sürümlerini nasıl deneyeceğim?
Hocam sana bir soru soracağım şimdi cevabına göre bir çözüm videosu bırakacağım buraya onu denemen için. Preferences bölümünde project save and load bölümü var orada project backups seçeneği seçili mi ?Alıntıyı görüntüledavinci resolveu açmak istediğimde yüklenen şeyler yazıyor ama projeler yükleniyor dediğinde uygulama kapanıyor youtube dan çözümlerine baktım herkes davinci resolve un grafik tercihini güç tasarrufuna almış bende denedim ama sorun hala daha devam ediyor bu yüzden grafik tercihini yüksek performansa aldım ama hala daha sonuç aynı bu sorunu nasıl çözebilirim?
Preferences derken anlayamadım setup da öyle bi seçenekle karşılaşmadım uygulamayı açarkende seçim ekranı gibi bişey gelmeden kapanıyor uygulamaHocam sana bir soru soracağım şimdi cevabına göre bir çözüm videosu bırakacağım buraya onu denemen için. Preferences bölümünde project save and load bölümü var orada project backups seçeneği seçili mi ?
Anladım hocam arka planda vpn veya benzeri programlar açık mı ? Davinci sıkıntılı bi programPreferences derken anlayamadım setup da öyle bi seçenekle karşılaşmadım uygulamayı açarkende seçim ekranı gibi bişey gelmeden kapanıyor uygulama
dns uygulaması varAnladım hocam arka planda vpn veya benzeri programlar açık mı ? Davinci sıkıntılı bi program
Açıldı çok teşekkürler hocamKapatıp dener misin görev yöneticisinden.
Önemli değil hocam İyi editlerAçıldı çok teşekkürler hocam