Neler Yeni

Davinci resolve açılmıyor

Emir179

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Emir Uygun
1724391268990.png
davinci resolveu açmak istediğimde yüklenen şeyler yazıyor ama projeler yükleniyor dediğinde uygulama kapanıyor youtube dan çözümlerine baktım herkes davinci resolve un grafik tercihini güç tasarrufuna almış bende denedim ama sorun hala daha devam ediyor bu yüzden grafik tercihini yüksek performansa aldım ama hala daha sonuç aynı bu sorunu nasıl çözebilirim?

Shourd

80+ Silver
Alıntıyı görüntüledavinci resolveu açmak istediğimde yüklenen şeyler yazıyor ama projeler yükleniyor dediğinde uygulama kapanıyor youtube dan çözümlerine baktım herkes davinci resolve un grafik tercihini güç tasarrufuna almış bende denedim ama sorun hala daha devam ediyor bu yüzden grafik tercihini yüksek performansa aldım ama hala daha sonuç aynı bu sorunu nasıl çözebilirim?
ekran kartı driverinizi ddu ile tamamen silip tekrar kurun genel olarak internetteki çözümler bunlar veya daha eski bi sürüm deneyin olmaz ise

Emir179

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Emir Uygun
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
ekran kartı driverinizi ddu ile tamamen silip tekrar kurun genel olarak internetteki çözümler bunlar veya daha eski bi sürüm deneyin olmaz ise
driver ı silip yükledim sorun düzelmedi eski sürümlerini nasıl deneyeceğim?

Shourd

80+ Silver
driver ı silip yükledim sorun düzelmedi eski sürümlerini nasıl deneyeceğim?
kusura bakmayın bu tür uygulamaları bilmiyorum bu forumdaki konuda diyor farklı sürüme geçin diyor

TyShame

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
551
İsim
Halil
İlgilendiği Kategoriler
Tarih, Felsefe, Mobil Bilgisayarlar, Oyunlar
Alıntıyı görüntüledavinci resolveu açmak istediğimde yüklenen şeyler yazıyor ama projeler yükleniyor dediğinde uygulama kapanıyor youtube dan çözümlerine baktım herkes davinci resolve un grafik tercihini güç tasarrufuna almış bende denedim ama sorun hala daha devam ediyor bu yüzden grafik tercihini yüksek performansa aldım ama hala daha sonuç aynı bu sorunu nasıl çözebilirim?
Hocam sana bir soru soracağım şimdi cevabına göre bir çözüm videosu bırakacağım buraya onu denemen için. Preferences bölümünde project save and load bölümü var orada project backups seçeneği seçili mi ?

Emir179

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Emir Uygun
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Hocam sana bir soru soracağım şimdi cevabına göre bir çözüm videosu bırakacağım buraya onu denemen için. Preferences bölümünde project save and load bölümü var orada project backups seçeneği seçili mi ?
Preferences derken anlayamadım setup da öyle bi seçenekle karşılaşmadım uygulamayı açarkende seçim ekranı gibi bişey gelmeden kapanıyor uygulama

TyShame

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
551
İsim
Halil
İlgilendiği Kategoriler
Preferences derken anlayamadım setup da öyle bi seçenekle karşılaşmadım uygulamayı açarkende seçim ekranı gibi bişey gelmeden kapanıyor uygulama
Anladım hocam arka planda vpn veya benzeri programlar açık mı ? Davinci sıkıntılı bi program

TyShame

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
551
İsim
Halil
İlgilendiği Kategoriler
Kapatıp dener misin görev yöneticisinden.

TyShame

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
551
İsim
Halil
İlgilendiği Kategoriler
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler