❌İndirim Bitti! Dawreek Çelik Mandren Kömürsüz Şarjlı Vidalama 646 TL

Ensar

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Reaksiyon skoru
1,194
Dawreek 10 mm Çelik Mandren Kömürsüz Şarjlı Vidalama
1000002899.webp

kupon200 koduyla 646 TL

İlk başta tanımlandı kullanabilirsin dedi ama kullandırtmadı şimdi de bulunamadı diyor sanırım geç kaldım. Neyse sağlık olsun.
Konuyu açmadan önce denedim kullanılıyordu ama şu an dediğiniz gibi kullanılamıyor.

Konuyu açmadan önce denedim kullanılıyordu ama şu an dediğiniz gibi kullanılamıyor.
Ufak tamir işlerinde ve eşya birleştirmek için böyle bir şey arıyordum. Hala diğer sitelere göre fiyatı oldukça düşük bir de hesabımda 60tl kupon var onunla birlikte almaya değer mi?

Ufak tamir işlerinde ve eşya birleştirmek için böyle bir şey arıyordum. Hala diğer sitelere göre fiyatı oldukça düşük bir de hesabımda 60tl kupon var onunla birlikte almaya değer mi?
Bende Assur somun sıkma var, alalı yaklaşık 10 ay oldu. Öyle çok aktif kullanmıyorum, ufak işlerde kullanıyorum. Tabii ki yanında gelen bits uçları çok kötü ama genel olarak memnunum. Böyle cihazlar Çin malı ve üç aşağı beş yukarı aynı kalitede oluyor, genelde sadece etiketleri değişiyor. Ancak bunu kullanmadım, bir şey diyemem. Yine de çok büyük bir beklentiniz yoksa evde ufak tefek işlerde işinizi görür diye düşünüyorum.

Bu ürün fırçasız motor diye alanlara fırçalı kömür motor gelecek 😀
Haberiniz olsun sonra iade ile uğraşmayın

Bu ürün fırçasız motor diye alanlara fırçalı kömür motor gelecek 😀
Haberiniz olsun sonra iade ile uğraşmayın
Evet, öyle yorumlar yapılmış. Bu marka sıkıntılı sanırım. Geçenki indirimde de farklı bir modelinde yorumlarda 24V olarak satıldığı ancak 12V gönderildiği yazılmıştı. Bu fiyata fırçasız motorlu olması zaten şaşırtmıştı. 😁

Sarısını aldım 24v geldi şuan hocam

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

Forum istatistikleri

Konular
1,161,842
Üyeler
184,508
Son üye
Ultimate
Geri