Sadece 100tl fark var, yine kendisine kalmış tabii. Bi de bende şu anda kargolanamıyor olarak gözüküyor sizinki ama?bende 7000 mhz patriot ramler önerdim. ve daha ucuz. arkadaşa kalmış
Sadece 100tl fark var, yine kendisine kalmış tabii. Bi de bende şu anda kargolanamıyor olarak gözüküyor sizinki ama?bende 7000 mhz patriot ramler önerdim. ve daha ucuz. arkadaşa kalmış
Ürünü mobilden sepete ekleyin 120 TL indirim var bide galiba. Şimdi kontrol ettim kargo gözüküyor üye girişi ile beraber.Sadece 100tl fark var, yine kendisine kalmış tabii. Bi de bende şu anda kargolanamıyor olarak gözüküyor sizinki ama?Alıntıyı görüntüle
Garip, bende mobilde de gözükmüyor (stokta); herneyse pek bi fark da yok zaten.Ürünü mobilden sepete ekleyin 120 TL indirim var bide galiba. Şimdi kontrol ettim kargo gözüküyor üye girişi ile beraber.
Sadece 100tl fark var, yine kendisine kalmış tabii. Bi de bende şu anda kargolanamıyor olarak gözüküyor sizinki ama?Alıntıyı görüntüle
Eger beyaz olsaydi almştım çoktan benimde cok önüme geliordu bu modelÜrünü mobilden sepete ekleyin 120 TL indirim var bide galiba. Şimdi kontrol ettim kargo gözüküyor üye girişi ile beraber.
Eger beyaz olsaydi almştım çoktan benimde cok önüme geliordu bu model
Bu model guzel aldığim model ile cok fark yok ama bu gece gaming gecesinde indirim gelirse kaçırmambuna ne dersiniz?Patriot Viper Elite 5 RGB TUF PVER532G66C34KT 32GB (2x16GB) DDR5 6600MHz CL34 Gaming Ram (Bellek) - incehesap.com
Hemen incele, avantajlı fiyatlarla satın al!www.incehesap.com
o sırada cl 32 7400 mhz ram kullanan ben sıfır sıkıntı.am5 de 6000mhz üstü stabil değil sıkıntı var hala 6000mhz cl30 en iyi seçim olucaktır bence
Mesaj otomatik birleştirildi:
anakartınızla ram uyumuna bakıp alın bi site vardı orada gösteriyodu bulursam atarım
evt 7200 ü elle 7400 yaptım oc anlamadığım halde calışıyor son bios ile gayet memnunum. msi b650 gaming plus 7800x3dPatroit mi aldin
Anladım ama 6000 mhz cl30 a sabit kalma stabil felan eskide kaldı onlar son güncellemelerle 8mhz kadar calısıyor sorunsuz. Acılış süreside kısaldı yarı yarıya 12 saniyede acılıyor ayarı açmasam bile.Beyaz kurma hevesime nallet yaa coğu şeyden mahrum barakior beni
CL 30 6000 mhz gunumz icin cok iyi degil miAnladım ama 6000 mhz cl30 a sabit kalma stabil felan eskide kaldı onlar son güncellemelerle 8mhz kadar calısıyor sorunsuz. Acılış süreside kısaldı yarı yarıya 12 saniyede acılıyor ayarı açmasam bile.