İşte benim dediğim bu. Ekran kartı driver'ını silerken ve yüklerken ekran gidip gelir. Siyah olur, geri gelir. Siz de bu esnada kapattığınız için işlemi yarıda kesmişsiniz, sorun burada.Yok kapatma felan olmadı, ekran gitti , biraz bekledim sonra herhangi bişi olmayınca ben kendim kapattım açtım.
her şey yanıyor hocam.Klavyede Num veya Caps Lock ışıkları yanıyor mu?
Denicem yazdığınızı .anakartınızda onboard varsa görüntü almayı denedinizmi ramleri çıkartıp tekrar takmayı deneyin açılması lazım gerekirse ekran kartınıda çıkarıp takın ddu ile kaldırmamandan kaynaklanan bir sorun olduğunu sanmıyorum
Aynen benim hatam maalesef dediğiniz gibi …İşte benim dediğim bu. Ekran kartı driver'ını silerken ve yüklerken ekran gidip gelir. Siyah olur, geri gelir. Siz de bu esnada kapattığınız için işlemi yarıda kesmişsiniz, sorun burada.
Geçen bir arkadaş daha aynı hatayı yapmıştı, forumda da konusu vardı. Bulabilirsem o konuyu atayım bakayım o arkadaşa nasıl bir çözüm bulmuşlar.her şey yanıyor hocam.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Denicem yazdığınızı .
Aynen benim hatam maalesef dediğiniz gibi …
Konuyu buldum da o konuya net bir çözüm, hatta hiç çözüm gelmemiş.Geçen bir arkadaş daha aynı hatayı yapmıştı, forumda da konusu vardı. Bulabilirsem o konuyu atayım bakayım o arkadaşa nasıl bir çözüm bulmuşlar.
İlgin için çok teşekkür ediyorumGeçen bir arkadaş daha aynı hatayı yapmıştı, forumda da konusu vardı. Bulabilirsem o konuyu atayım bakayım o arkadaşa nasıl bir çözüm bulmuşlar.
Konuyu buldum da o konuya net bir çözüm, hatta hiç çözüm gelmemiş.
Değerli bir dosyan yoksa, en temizi format atmakSelamlar dostlar
Başlıktan belirttiğim gibi ddu kullanmam gerekiyormuş silerken, maalesef silerken ekran gitti görüntü gelmiyor artık, ne yapabilirim bu konuda bilgisi olan var mı?
Onboard varsa görüntü alamaz 5600x in içinde grafik birimi yokanakartınızda onboard varsa görüntü almayı denedinizmi ramleri çıkartıp tekrar takmayı deneyin açılması lazım gerekirse ekran kartınıda çıkarıp takın ddu ile kaldırmamandan kaynaklanan bir sorun olduğunu sanmıyorum
Ekran kartınız nedir?her şey yanıyor hocam.
Denicem yazdığınızı .
Aynen benim hatam maalesef dediğiniz gibi …
Bilgisayarı çalıştır, açılırken sürekli del tuşuna bas, eğer bios ekranı geliyorsa format işe yarar.Format atmak işe yarayacak mı? Görüntü gelirim atarken ?