emre3322
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 651
Belim ağrıyor diye gittim röntgen çektirdi baktıBeyin ve sinir cerrahisine git fıtiga ortopedi bakmaz.
Belim ağrıyor diye gittim röntgen çektirdi baktıBeyin ve sinir cerrahisine git fıtiga ortopedi bakmaz.
Fizik tedavi ve rehabilitasyon merkezleri fıtığa bakıyorBeyin ve sinir cerrahisine git fıtiga ortopedi bakmaz.
Brom omurga genel olarak bel kısmından boynuna doğru gittiği için normal. Isınmadan yaptıysan kasların gerilmesi normaldir. Isınma ve soğuma yapmayı unutma. Kış aylarındayiz havalar - derecelerde. 1,5 saatlik antrenman için 30 dakika ısınıyorum.Saolun hocamda ağrının sırta geçmesi normalmi
Saolun hocam sizide uğraştırdık son sorum e ben bugün biraz mallık yaptım gidip sırt çalıştım onun da etkisi olabilirmiHer ne olursa olsun fıtık bile çıksa çok da takma kafana zaten Türkiye'de fıtığı olan bir sürü insan var. Bende yok diyenin de haberi yoktur
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Brom omurga genel olarak bel kısmından boynuna doğru gittiği için normal. Isınmadan yaptıysan kasların gerilmesi normaldir. Isınma ve soğuma yapmayı unutma. Kış aylarındayiz havalar - derecelerde. 1,5 saatlik antrenman için 30 dakika ısınıyorum.
Yok brom estağfurullah, mallık değil brom iyi yapmışsın. Tekrar vurguluyorum lütfen ısınma, soğuma ve kıyafetine dikkat et. Hiç beklemediğin anda sakatlanirsin, vücuda kramp girer düşürürsün ağırlığı sakatlanirsin Allah korusun.Saolun hocam sizide uğraştırdık son sorum e ben bugün biraz mallık yaptım gidip sırt çalıştım onun da etkisi olabilirmi
Çok sağolun hocam biraz daha rahatladım tavsiyeler için sağolun iyi geceler diliyorumYok brom estağfurullah, mallık değil brom iyi yapmışsın. Tekrar vurguluyorum lütfen ısınma, soğuma ve kıyafetine dikkat et. Hiç beklemediğin anda sakatlanirsin, vücuda kramp girer düşürürsün ağırlığı sakatlanirsin Allah korusun.
O arada fıtık ile ilgili sorun olursa dinlerim, ben de fıtığım. Vücut geliştirmenin fıtık üzerine etkisini ve yan etkisini de anlatabilirim tecrübe ettiğim kadarıyla.
Fıtık çok etkilemiyor demi?Yok brom estağfurullah, mallık değil brom iyi yapmışsın. Tekrar vurguluyorum lütfen ısınma, soğuma ve kıyafetine dikkat et. Hiç beklemediğin anda sakatlanirsin, vücuda kramp girer düşürürsün ağırlığı sakatlanirsin Allah korusun.
O arada fıtık ile ilgili sorun olursa dinlerim, ben de fıtığım. Vücut geliştirmenin fıtık üzerine etkisini ve yan etkisini de anlatabilirim tecrübe ettiğim kadarıyla.
Şöyle etkiliyorÇok sağolun hocam biraz daha rahatladım tavsiyeler için sağolun iyi geceler diliyorum
Fıtık çok etkilemiyor demi?
Çok sağolun hocam bilgilendirme için bide yaşım 14 İnşallah çok kötü olmazŞöyle etkiliyor
Eğer bilinçli bir sporcu isen sana dur demen gereken yeri hatırlatıyor. Vücut eklemlerini zorladığını söylüyor ki bu da iyi bir şey. Vücut geliştirmenin fıtık üzerine etkisini sorarsan çevremde bel ağrısından kıvranan insanlar varken ben normal gidip deadlift barbell row vs çekiyorum. Tam anlamıyla ağrısına iyi geliyor
Dikkatli yap brom bir şey olmaz. Spor bilinçli yaptığın sürece iyidir. Deadlift yerine rack row deneyebilirsinÇok sağolun hocam bilgilendirme için bide yaşım 14 İnşallah çok kötü olmaz