Neler Yeni

deathadder v2 Alınır mı ?

Carl-S

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
15,185
İsim
s
İlgilendiği Kategoriler
Laptop önerileri ve Telefon önerileri
Alınabilir

Lestiveryn

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
208
İsim
yusuf büyükbayrak
Bu elle nasıl Viper mini kullanıyorsun hayret, V2'ye geçmeni şiddetle tavsiye ederim. Ele oturuşu çok iyi.
Elimin içinde kayboluyor kendisi :D ama warzone vb oynarken inanılmaz tatmin ediyor, bu tatmini Basilisk v2 ele otursa da onda bulamadım, viper mini daha iyi, daha responsive "türkçesini unuttum" hissi veriyor ve sanki daha çok hareket edebiliyorum viper mini ile, ama istediğim şey hem elime oturması, hemde viper mini kadar tatmin etmesi, bu dediklerimi deathadder v2 de bulur muyum ?

Margot Robbie

80+ Titanium
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
61,066
İsim
Margot Robbie
İlgilendiği Kategoriler
YKS, İskandinav mitolojisi
Elimin içinde kayboluyor kendisi :D ama warzone vb oynarken inanılmaz tatmin ediyor, bu tatmini Basilisk v2 ele otursa da onda bulamadım, viper mini daha iyi, daha responsive "türkçesini unuttum" hareket edebiliyorum viper mini ile, ama istediğim şey hem elime oturması, hemde viper mini kadar tatmin etmesi, bu dediklerimi deathadder v2 de bulur muyum ?
Basilisk'i sevmemen çok doğal zaten. Çünkü Mouse'un küt bi yapısı var. Elini sadece bir şekilde koyabiliyorsun. Yanlarında parmak desteği falan var, hiç tavsiye etmediğim bir mouse. Ancak V2 öyle değil.

Lestiveryn

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
208
İsim
yusuf büyükbayrak
Basilisk'i sevmemen çok doğal zaten. Çünkü Mouse'un küt bi yapısı var. Elini sadece bir şekilde koyabiliyorsun. Yanlarında parmak desteği falan var, hiç tavsiye etmediğim bir mouse. Ancak V2 öyle değil.
Apra isimli üye
"Satılan ürünlerin çoğu kronik sorunlu, başka bir modele yönelmenizi öneririm." dedi daha once boyle bir şey duymamıştım, ne demek istiyor ? oysaki v2ye tam ısınmıştım

r4NG3r

80+ Silver
Merhaba arkadaşlar 20 cm 10 en elim var, mouse tutarken serçe ve yüzük parmağım mousepade değiyor, finger tip kullanıyorum ama parmaklarım mousen neredeyse ucunda oluyor. "basilisk v2 satın aldım lakin elime otursa da, viper mini kadar tatmin edemedi, tekrardan viper miniye dondum şuan lakin deathadder v2 alınmaya değer mi ? elimdeki bu iki mouseyi satıp deathadder v2 almalı mıyım ?
sadece kablosu için bile alınır.ben bu kadar hafif bir kablo görmedim muazzam konforlu sanki kablosuz gibi

Margot Robbie

80+ Titanium
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
61,066
İsim
Margot Robbie
İlgilendiği Kategoriler
Apra isimli üye
"Satılan ürünlerin çoğu kronik sorunlu, başka bir modele yönelmenizi öneririm." dedi daha once boyle bir şey duymamıştım, ne demek istiyor ? oysaki v2ye tam ısınmıştım
V2 için mi böyle bir şey dedi?

ApRâ

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Nasıl yani hocam ? bu fiyata kablolu yada kablosuz başka en iyi diyebileceğiniz mouse var mı
Gelen çoğu ürünün tekerleğinde ve tutumunda gıcırtı sesi mevcut. Bir süre sonra elinizde tutunca esneme gibi durumları da var. İkinci el düşünürseniz sensei ten bakabilirsiniz.

Margot Robbie

80+ Titanium
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
61,066
İsim
Margot Robbie
İlgilendiği Kategoriler
Bu konunun ilk sayfasında dedi, v2 derken basiliskten mi yoksa deathadder v2 bahsediyordu anlamadım
Şimdi dostum şöyle, dünyada en çok satılan mouselardan biri Razer DeathAdder V2'dir. Ne kadar çok satılırsa o kadar çok sorun yaşayan oranı artar. Ben kronik sorunu olduğunu ilk defa duyuyorum. Muhtemelen kendisi bir sorun yaşadı ve bu durumu genelledi. Yok öyle bir şey.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,016,322
Üyeler
161,032
Son üye
yigit1331
Top Bottom