Elimin içinde kayboluyor kendisi ama warzone vb oynarken inanılmaz tatmin ediyor, bu tatmini Basilisk v2 ele otursa da onda bulamadım, viper mini daha iyi, daha responsive "türkçesini unuttum" hissi veriyor ve sanki daha çok hareket edebiliyorum viper mini ile, ama istediğim şey hem elime oturması, hemde viper mini kadar tatmin etmesi, bu dediklerimi deathadder v2 de bulur muyum ?Bu elle nasıl Viper mini kullanıyorsun hayret, V2'ye geçmeni şiddetle tavsiye ederim. Ele oturuşu çok iyi.
Basilisk'i sevmemen çok doğal zaten. Çünkü Mouse'un küt bi yapısı var. Elini sadece bir şekilde koyabiliyorsun. Yanlarında parmak desteği falan var, hiç tavsiye etmediğim bir mouse. Ancak V2 öyle değil.Elimin içinde kayboluyor kendisi ama warzone vb oynarken inanılmaz tatmin ediyor, bu tatmini Basilisk v2 ele otursa da onda bulamadım, viper mini daha iyi, daha responsive "türkçesini unuttum" hareket edebiliyorum viper mini ile, ama istediğim şey hem elime oturması, hemde viper mini kadar tatmin etmesi, bu dediklerimi deathadder v2 de bulur muyum ?
Apra isimli üyeBasilisk'i sevmemen çok doğal zaten. Çünkü Mouse'un küt bi yapısı var. Elini sadece bir şekilde koyabiliyorsun. Yanlarında parmak desteği falan var, hiç tavsiye etmediğim bir mouse. Ancak V2 öyle değil.
sadece kablosu için bile alınır.ben bu kadar hafif bir kablo görmedim muazzam konforlu sanki kablosuz gibiMerhaba arkadaşlar 20 cm 10 en elim var, mouse tutarken serçe ve yüzük parmağım mousepade değiyor, finger tip kullanıyorum ama parmaklarım mousen neredeyse ucunda oluyor. "basilisk v2 satın aldım lakin elime otursa da, viper mini kadar tatmin edemedi, tekrardan viper miniye dondum şuan lakin deathadder v2 alınmaya değer mi ? elimdeki bu iki mouseyi satıp deathadder v2 almalı mıyım ?
V2 için mi böyle bir şey dedi?Apra isimli üye
"Satılan ürünlerin çoğu kronik sorunlu, başka bir modele yönelmenizi öneririm." dedi daha once boyle bir şey duymamıştım, ne demek istiyor ? oysaki v2ye tam ısınmıştım
Gelen çoğu ürünün tekerleğinde ve tutumunda gıcırtı sesi mevcut. Bir süre sonra elinizde tutunca esneme gibi durumları da var. İkinci el düşünürseniz sensei ten bakabilirsiniz.Nasıl yani hocam ? bu fiyata kablolu yada kablosuz başka en iyi diyebileceğiniz mouse var mı
Bu konunun ilk sayfasında dedi, v2 derken basiliskten mi yoksa deathadder v2 bahsediyordu anlamadımV2 için mi böyle bir şey dedi?
deathadder v2 için yazdım.Bu konunun ilk sayfasında dedi, v2 derken basiliskten mi yoksa deathadder v2 bahsediyordu anlamadım
Şimdi dostum şöyle, dünyada en çok satılan mouselardan biri Razer DeathAdder V2'dir. Ne kadar çok satılırsa o kadar çok sorun yaşayan oranı artar. Ben kronik sorunu olduğunu ilk defa duyuyorum. Muhtemelen kendisi bir sorun yaşadı ve bu durumu genelledi. Yok öyle bir şey.Bu konunun ilk sayfasında dedi, v2 derken basiliskten mi yoksa deathadder v2 bahsediyordu anlamadım
Öyle bir şey ben de ilk defa duydumApra isimli üye
"Satılan ürünlerin çoğu kronik sorunlu, başka bir modele yönelmenizi öneririm." dedi daha once boyle bir şey duymamıştım, ne demek istiyor ? oysaki v2ye tam ısınmıştım