Neler Yeni

deathadder v2 Alınır mı ?

ApRâ

80+ Silver
En İyi Cevap
1
İlk defa duymanız sizin bu fare üzerinde araştırma yapmamış olmanızdır. 6 ayda 2 kere ürünüm değişime gidip sıfırlaya değişim verdiler. Sonrasında daha fazla uğraşmak istemediğim için saldım. Az araştırdığınızda hiçte sorunu yaşayan kişilerin az olmadığını göreceksiniz. Satılan 10 üründen 6-7'sinde var bu problem. Kullananların birçoğunun da sorun olarak düşünmeyip, dile getirmeyip kullanmaya devam ettiğine eminim. Bu farede fazlasıyla birden fazla sorun var.

tümen

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,958
İsim
tümen dağ
ben kullanıyorum 2 aydır memnunum tavsiye ederim

Lestiveryn

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
208
İsim
yusuf büyükbayrak
İlk defa duymanız sizin bu fare üzerinde araştırma yapmamış olmanızdır. 6 ayda 2 kere ürünüm değişime gidip sıfırlaya değişim verdiler. Sonrasında daha fazla uğraşmak istemediğim için saldım. Az araştırdığınızda hiçte sorunu yaşayan kişilerin az olmadığını göreceksiniz. Satılan 10 üründen 6-7'sinde var bu problem. Kullananların birçoğunun da sorun olarak düşünmeyip, dile getirmeyip kullanmaya devam ettiğine eminim. Bu farede fazlasıyla birden fazla sorun var.
teşekkür ederim hocam peki onun yerine 500tl civarına ne onerirsiniz ?
Mesaj otomatik birleştirildi:

Şimdi dostum şöyle, dünyada en çok satılan mouselardan biri Razer DeathAdder V2'dir. Ne kadar çok satılırsa o kadar çok sorun yaşayan oranı artar. Ben kronik sorunu olduğunu ilk defa duyuyorum. Muhtemelen kendisi bir sorun yaşadı ve bu durumu genelledi. Yok öyle bir şey.
Teşekkür ederim hocam

ben kullanıyorum 2 aydır memnunum tavsiye ederim
teşekkür ederim hocam

Teşekkür ederim hocam

sadece kablosu için bile alınır.ben bu kadar hafif bir kablo görmedim muazzam konforlu sanki kablosuz gibi
Teşekkür ederim hocam

Kesinlikle alınır.
Teşekkür ederim hocam

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,016,336
Üyeler
161,033
Son üye