Deathadder V3 PRO hakkında düşünceleriniz

Zertyuh

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
64

Deathadder V3 PRO hakkında düşünceleriniz nedir beğendim almayı düşünüyorum​

Kullanıyorum güzel baya. Şarjı uzun gidiyor hızlı şarj oluyor herhangi bir donanımsal arıza da yaşamadım öneririm.

hocam mouseun scrollu kronik sorunlu biraz araştırabilirsin 2 yıl kadar kullandım onun dışında premium bir mouse

V3 Pro ile Cobra Pro arasındayım bende karar veremedim bir türlü

Kullanıyorum güzel baya. Şarjı uzun gidiyor hızlı şarj oluyor herhangi bir donanımsal arıza da yaşamadım öneririm.
bir sorum daha var soruyu cahilliğime ver inceleme yaparken Bluetooth bağlantısı olmadığını gördüm sorun olur mu birde kablosuz farelerin o bağlantı aparatları pc de direk wifi adaptörü gibi olarak mı iş görüyor fare için tabi ki sadece

İçinden 8k dongle çıkmadığı için 5k verilmez. Ya biraz çıkıp Viper V3 Pro alınır ya da Wraith üzerinden Lamzu - Sora - Waizowl - WLMouse falan filan bakmak daha mantıklı

İçinden 8k dongle çıkmadığı için 5k verilmez. Ya biraz çıkıp Viper V3 Pro alınır ya da Wraith üzerinden Lamzu - Sora - Waizowl - WLMouse falan filan bakmak daha mantıklı

ASUS ROG Harpe Ace Aim Lab Edition hakkında ne düşünüyorsun peki ?​

eliniz büyükse ve ergonomiyi tercih ediyosanız 5k verilir bence

bir sorum daha var soruyu cahilliğime ver inceleme yaparken Bluetooth bağlantısı olmadığını gördüm sorun olur mu birde kablosuz farelerin o bağlantı aparatları pc de direk wifi adaptörü gibi olarak mı iş görüyor fare için tabi ki sadece
apartla geliyor bluetooth şart değil scroll muhabbetine de itibar etmemenizi düşünüyorum eşek gibi scroll'a abanmıyorsanız bozulmaz

Fiyatı 3k iken çoğu kişiye tavsiye ettiğiniz bir mouse idi ergo shape olsun malzeme kalitesi olsun üst düzey premium bi ürün lakin fiyatı aşırı şişirilmiş

Geri