Neler Yeni

Deathadder V3 Pro vs Rog Gladius III Wireless Aimpoint

Bütçe
4000
https://www.akakce.com/mouse/en-ucu...h-kablosuz-optik-oyuncu-fiyati,226668813.html
arada 1000tl+ bir fiyat var sizce hangisi? Ekstradan klavyede almayı düşünüyorum
https://www.amazon.com.tr/gp/product/B0BSLFG22S/ref=ox_sc_act_title_5?smid=A1UNQM1SR2CHM&th=1 Almayı düşündüğüm bu klavyede asus olduğu için uyumlu olsun diye asus mouselara bakıyordum ama deathadder daha kaliteli sizce aradaki fiyat farkına değer mi? Veya bu fiyata önerebileceğiniz başka mouse veya klavye var mı? İkisi için toplam bütçem 8000
Mesaj otomatik birleştirildi:

tutuş şeklim claw bu arada onuda ekleyeyim.

https://www.akakce.com/mouse/en-ucu...-kablosuz-optik-oyuncu-fiyati,2051931776.html Viper v2 proya claw için en iyisi diyorlar doğru mudur?

Son düzenleme:

Gurkanpiro

80+ Platinum
İkisi arasında fazlada olmasa farklar razer 3950 kullanırken Asus kendine özgü 3395 benzeri Bi sensör kullanıyor shape farkı var az da olsa Asus serçe parmağında alıyor razerda o yok Asus 1000hz destekliyor razer 4k destekliyor olması lazım ekstra Dongle bulursan 8k destekler klavye olarak akko bak derim

• Konu Sahibi Konu Sahibi
İkisi arasında fazlada olmasa farklar razer 3950 kullanırken Asus kendine özgü 3395 benzeri Bi sensör kullanıyor shape farkı var az da olsa Asus serçe parmağında alıyor razerda o yok Asus 1000hz destekliyor razer 4k destekliyor olması lazım ekstra Dongle bulursan 8k destekler klavye olarak akko bak derim
önerebileceğiniz akko klavye var mı? Gaminggende indirim vardı diye görmüştüm sanırsam bitti mi o?

seyfx

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
206
İsim
Seyfullah
Kendi dongleı 1k razerın hyperspeed dongleı alırsan 4k kullanabiliyorsun

Gurkanpiro

80+ Platinum
önerebileceğiniz akko klavye var mı? Gaminggende indirim vardı diye görmüştüm sanırsam bitti mi o?
Bitmedi stok gelirse m1w yanlış yüzde 75 klavye ama custom un dibine vurursunuz @freygasm

Kendi dongleı 1k razerın hyperspeed dongleı alırsan 4k kullanabiliyorsun
8k destekliyor razer dav3 pro dongle ile 4k kendi yanında gelenle destekliyor diye duymuştum

seyfx

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
206
İsim
Seyfullah
Bitmedi stok gelirse m1w yanlış yüzde 75 klavye ama custom un dibine vurursunuz @freygasm

8k destekliyor razer dav3 pro dongle ile 4k kendi yanında gelenle destekliyor diye duymuştum
Yanında gelen 1k eminim kendim kullanıyorum

• Konu Sahibi Konu Sahibi

tam boyut var mı peki? Kullandığım bütün klavyeler tamdı daha küçüğüne alışamassam diye korkuyorum biraz :D

seyfx

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
206
İsim
Seyfullah
tam boyut var mı peki? Kullandığım bütün klavyeler tamdı daha küçüğüne alışamassam diye korkuyorum biraz :D
https://www.gaming.gen.tr/urun/5846...s-rgb-kablosuz-hotswap-mekanik-gaming-klavye/

Farklı renkleri ve kablolu versiyonları da var bakabilirsin

Bu ekranlı olanı da baya güzel gözüküyor aradığın bi özellikse

https://www.gaming.gen.tr/urun/5846...s-rgb-kablosuz-hotswap-mekanik-gaming-klavye/

Farklı renkleri ve kablolu versiyonları da var bakabilirsin

Bu ekranlı olanı da baya güzel gözüküyor aradığın bi özellikse
en sessiz switch hangisindedir hocam? Dracula switchli bir modelinin videosunu görmüştüm ve sesi çok hoşuma gitmişti ama tam boyut bir modeli yok sanırsam. 75 olması yazma alışkanlığımda sıkıntı çıkarır mı?

switch değişmede var sanırsam o nasıl oluyor?

Gurkanpiro

80+ Platinum
en sessiz switch hangisindedir hocam? Dracula switchli bir modelinin videosunu görmüştüm ve sesi çok hoşuma gitmişti ama tam boyut bir modeli yok sanırsam. 75 olması yazma alışkanlığımda sıkıntı çıkarır mı?

Hotswaplara bakacaksınız degiştirecekseniz onun böyle metal çubuklar bireyleri var çok kolay

seyfx

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
206
İsim
Seyfullah

Dracula renk temasının adı switch değil. Piano pro hissiyat olarak güzel gürültülü bi switch de değil. Ben olsam bu switchli bi klavye tercih ederdim ama hangisini alırsan al aşağı yukarı benzerler.

Switch değiştirme işi de switch puller ile hafif kastırarak çekince switchler yerinden çıkıyor istediğin başka bir switchi takabilirsin sonradan

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,036,761
Üyeler
164,376
Son üye
memet1992
Top Bottom