Neler Yeni

🔥İndirim DeepCool AK400 White 725TL

Rhavenix

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
536
İsim
PichHasso
İndirim maalesef bitmiş.
nays uygulaması + anne60 koduyla n11 de yine aynı fiyata denk gelecek şekilde alabilirsin
Mesaj otomatik birleştirildi:

nays uygulaması + anne60 koduyla n11 de yine aynı fiyata denk gelecek şekilde alabilirsin

Ben Tümay

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
557
İsim
Tümay
Dahası  
Reaksiyon skoru
93
İsim
Ercan
Siyah kasada çok eğreti durur mu?
Durabilir.

Daha sonrasında ekleme yapmamız mümkün müdür acaba tahliye fanı bilginiz var mı?
Mümkün ama fanı sabitlemek icin gerekli telden ve çoklayıcı kablo lazım.

İ512400f işlemcim için şuan sipariş verdim. Yorum yapan arkadaşların olumlu düşüncelerine istinaden. Umarım ben de memnun kalırım :)) ayrıca kurulumu kolaydır inşallah. Kullanan arkadaşlara bir sorum daha olacak. Ekstradan termal macun almalımıyım stok macun yeter kadar iyi mi? ?
ak400'un macunu uygulanmıs olarak geliyor. ag400 de ise yanında cıkıyor. Montajı zor degil ama stock fanı sokmek biraz zor. Macun zamk gibi tutuyor.

Son düzenleme:

hsnztrk

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
458
İsim
Hasan Öztürk

Ben de uzun incelemeleri izleyip yorumları okuduktan sonra i5 12400f için linkini attığım modeli (AG400) aldım. Testlerde AK400 2-3 db daha sessiz ama AG400 1-2 derece daha serin çıkmış. Bu da demek oluyor ki hata payları, testin yapıldığı oda sıcaklığı vs vs derken aşağı yukarı aynı performansı veren ürünler.

n11 mobil uygulamasında kuponum vardı bugüne özel 50 TL, üstüne Nays kullandım 520 liraya falan geldi. F/P 'nin tam olarak karşılığını buldu. Bakalım kullanımda nasıl bir sonuç verecek.

Sellier

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
876
İsim
Deniz
Durabilir.

Mümkün ama fanı sabitlemek icin gerekli telden ve çoklayıcı kablo lazım.

ak400'un macunu uygulanmıs olarak geliyor. ag400 de ise yanında cıkıyor. Montajı zor degil ama stock fanı sokmek biraz zor. Macun zamk gibi tutuyor.

Saç kurutma makinesiyle bi 10 saniye tam işlemciyle stok fanın buluştuğu yeri ısıtın, öyle sökün diyorlar, yoksa elde kalabiliyormuş :D

Requielme

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
304
İsim
Bilal
Dahası  
Reaksiyon skoru
93
İsim
Ercan
Saç kurutma makinesiyle bi 10 saniye tam işlemciyle stok fanın buluştuğu yeri ısıtın, öyle sökün diyorlar, yoksa elde kalabiliyormuş :D
Hic gerek yok disardan müdahaleye. Sokmeden once, prime95 gibi stres testine sokun bir muddet yada oyun oynayin yeterli. Fani sokerkende direk cekmek yerine once saga sola hareket ettirip gevsetin.

mwoak

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
21
İsim
Onur Arda Keskin
beyler soğutucu hakkında bir sorum olacak şimdi r5 7600x siparişi verdim ancak soğutma sistemi olarak deepcool ak400 mü yoksa noctua ns-u12s redux modelinimi önerirsiniz yada bu fiyat aralığında farklı bir işlemci öneriniz varmıdır. cevaplarınıza göre sipariş oluşturacağım

Top Bottom