Değişik Bozuk HDD sorunu

Eloha

80+
Reaksiyon skoru
0
Toshiba 2tb hddm var ds3 oynarken usb çıkıp girme sesi geldi masaüstüne döndüğümde usb takılı gözükmüyordu ben elimle çıkarıp takıtığımda bu bilgisayar kısmında sürekli dosyalar yükleniyor diyip takılı kalıyor aynı şekilde diskmgmt.msc kısmında da sürekli yükleniyor şeklinde gözüküyor ve bilgisayar siyah ekrana düşüyor ama usbden çıkarınca harddiski normale dönüyor bir program yardımıyla biçimlendirmeyi başardım ama kısa süre sonra tekrardan aynı oldu nasıl çözebilirim sorunu harddiskten çalışma sesleri geliyor ve taktığımda bu bilgisayar kısmında gözüküyor ama kaç gb olduğu yazmıyor ve dosyalara erişemiyorum ve bilgisayara verdiğim tüm komutları usbden çıkarınca işleme koyup yapıyor hdd takılıyken algılamıyor komutları

Toshiba 2tb hddm var ds3 oynarken usb çıkıp girme sesi geldi masaüstüne döndüğümde usb takılı gözükmüyordu ben elimle çıkarıp takıtığımda bu bilgisayar kısmında sürekli dosyalar yükleniyor diyip takılı kalıyor aynı şekilde diskmgmt.msc kısmında da sürekli yükleniyor şeklinde gözüküyor ve bilgisayar siyah ekrana düşüyor ama usbden çıkarınca harddiski normale dönüyor bir program yardımıyla biçimlendirmeyi başardım ama kısa süre sonra tekrardan aynı oldu nasıl çözebilirim sorunu harddiskten çalışma sesleri geliyor ve taktığımda bu bilgisayar kısmında gözüküyor ama kaç gb olduğu yazmıyor ve dosyalara erişemiyorum ve bilgisayara verdiğim tüm komutları usbden çıkarınca işleme koyup yapıyor hdd takılıyken algılamıyor komutları
raw olmuş olabilir mi eski James Donkey ssd de olmuştu okunabilir ama yazdırılamaz hale gelmişti pcye işlem yapamıyordum ssd takılıyken

Hocam nasıl bakabilir veya ne yapabiliriz Raw nedir bilmiyorum :c

1 - Farklı USB deneyin. İçinde ne olduğu önemli değil. Hatta içi boş varsa onu takın deneyin.
2 - Takıp Çıkarma sesi geldiğinde, bir dosya açılıyorsa HDD bozulmuştur.
3 - Bilgisayarım kısmında HDD gözükmüyor ya da açılmıyorsa veya ses geldikten sonra gözüküyor, açılıyorsa HDD bozulmuştur.

Bence her türlü HDD bozuldu. Önemli verileriniz varsa yedeğini almaya çalışın, sonra bilgisayardan çıkarın. HDD oyun depolamak için bile olsa ÖLÜ TEKNOLOJİ artık.

Bir kez biçimlendirdikten sonra yine kullanabildim ama 2 saat sonra yine aynı oldu takıp çıkardığımda dosya açılmıyor

Geri