Neler Yeni

Dell Alienware Gölge Görüntü Sorunu

Egobusch

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
40
İsim
Ahmet Yerli
Merhaba arkadaşlar.

https://www.gaming.gen.tr/urun/3168...-adaptive-sync-fast-ips-pivot-gaming-monitor/ - Bu monitörü kullanıyorum ancak bugün gölge görüntü sorunu oluştu. Siyah alanlarda bir önceki ekrandan kalan görüntüler lacivert tonda belirgin olmaya başladı, PC'yi kapatsam bile düzelmedi 20 dakika dinlendirdikten sonra çok azaldı sorun.

Bu sorun nedir acaba ve şu aşamada garantiye göndermem gerekir mi?

PHOTO-2024-12-11-15-48-57.jpg

Düzenleme: Bir süre kullandıktan sonra tekrar oluşmaya başlıyor, durum bu şekilde arkadaşlar.

Son düzenleme:

Nezha

80+ Bronze
Merhaba arkadaşlar.

https://www.gaming.gen.tr/urun/3168...-adaptive-sync-fast-ips-pivot-gaming-monitor/ - Bu monitörü kullanıyorum ancak bugün gölge görüntü sorunu oluştu. Siyah alanlarda bir önceki ekrandan kalan görüntüler lacivert tonda belirgin olmaya başladı, PC'yi kapatsam bile düzelmedi 20 dakika dinlendirdikten sonra çok azaldı sorun.

Bu sorun nedir acaba ve şu aşamada garantiye göndermem gerekir mi?
Osdsi varsa yenileme hızını maxa alır mısın

Egobusch

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
40
İsim
Ahmet Yerli
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Osdsi varsa yenileme hızını maxa alır mısın
Hocam MacOS kullandığım için DP kablosu kullanamıyorum, HDMI 2.0 ile 144hz kullanıyorum. İlk aşamaya göre %70 civarında kayboldu lekeler, sizce tekrar eder mi bu sorun nedir acaba?

furkangorur

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,245
İsim
Furkan Görür
Panel yanığı olması lazım. Panel değişecek

Nezha

80+ Bronze
Hocam MacOS kullandığım için DP kablosu kullanamıyorum, HDMI 2.0 ile 144hz kullanıyorum. İlk aşamaya göre %70 civarında kayboldu lekeler, sizce tekrar eder mi bu sorun nedir acaba?
Ben fotoğrafı yeni gördüm. Yanık var uzun süre aynı görüntü ekranda olursa ve parlaklık yüksekte kullanılırsa olur. Tedavisi yok değişim olacak.

Egobusch

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
40
İsim
Ahmet Yerli
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Ben fotoğrafı yeni gördüm. Yanık var uzun süre aynı görüntü ekranda olursa ve parlaklık yüksekte kullanılırsa olur. Tedavisi yok değişim olacak.
Panel yanığı olması lazım. Panel değişecek
Çok teşekkür ederim arkadaşlar. Renk testinde de tüm renkler sabitken gri renkte yanıp sönmeler oluyor ve belirgin iz çıkıyor. Sanırım gri renkte belli oluyormuş zaten, garantiye göndereyim. Tekrardan teşekkür ederim iyi forumlar dilerim.

Top Bottom